Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Laptop μέχρι 500 ευρώ: Οι κορυφαίες επιλογές

Laptop μέχρι 500 ευρώ: Οι κορυφαίες επιλογές

Οι value for money λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η αγορά ενός laptop μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση και μια επένδυση που θέλετε να κάνετε σωστά. Και αυτό διότι δεν είναι ένας απλώς υπολογιστής αλλά το κέντρο ψυχαγωγίας, το κοινωνικό σου δίκτυο και φυσικά ο χώρος εργασίας σου.

Δεν χρειάζεται, όμως, να κοστίζει και μια περιουσία. Ειδικά από τη στιγμή που οι value for money λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές και θα σε ξαφνιάσουν με τις δυνατότητές τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα για την αναζήτηση laptop σε συμφέρουσα τιμή, αν ξέρεις πού να το ψάξεις. Για εμάς, ήταν αυτονόητο πως έπρεπε να το αναζητήσουμε στο SHOPFLIX.gr, όπου οι πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές διατίθενται στις καλύτερες τιμές.

Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο για να κάνεις τις αγορές σου μέσα από τις πλατφόρμα επιλέγοντας έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Όπως και αν επιλέξεις να πληρώσεις την παραγγελία σου, πάντως, το νέο σου laptop θα είναι στην πόρτα σου εγκαίρως, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στις άμεσες παραδόσεις του SHOPFLIX.gr. Έτσι, αν θέλεις θα μπορείς να το πάρεις μαζί σου και στις διακοπές.

Εμείς βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Laptop Dell Inspiron 3520 15.6″ FHD i3-1215U / 8GB / 256GB SSD / W11 Home Black US Keyboard

Με τον επεξεργαστή Intel Core i3-1215U, 8GB μνήμη RAM και 256GB SSD αποθηκευτικό χώρο, αυτό το laptop παρέχει αρκετή ισχύ για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την εργασία με γραφείο, την αναπαραγωγή πολυμέσων και την εκτέλεση ελαφρών παιχνιδιών.

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 256GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.
Laptop HP 255 G9 15.6″ FHD Ryzen 5-5625U / 8GB / 256GB SSD / W11 Home GR Keyboard

Ο φορητός υπολογιστής HP 255 ταιριάζει απόλυτα με τον νομαδικό τρόπο εργασίας χάρη στη λεπτή και ελαφριά σχεδίασή του και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος.

Φέρτε σε πέρας τις εργασίες σας με έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen™, γρήγορη μνήμη, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Συνεργαστείτε αποδοτικά με μια ενσωματωμένη κάμερα και μείωση θορύβου βάσει ΤΝ με μικρόφωνα διπλής συστοιχίας.

Laptop Lenovo IdeaPad Slim 3 15ABR8 15.6″ IPS FHD (Ryzen 3-7330U / 8GB / 512GB SSD / W11 S) Arctic Grey (GR Keyboard)

Το Lenovo IdeaPad Slim 3 15.6″ απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινές εργασίες και διασκέδαση.

Με τον επεξεργαστή Ryzen 7-7730U, 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, αυτός ο υπολογιστής προσφέρει αρκετή ισχύ για γραφειακές εφαρμογές, περιήγηση στο διαδίκτυο, πολυμέσα και ελαφρύ παιχνίδι.

Η οθόνη 15.6″ FHD προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας και ο σχετικά λεπτός σχεδιασμός του IdeaPad Slim 3 το καθιστά εύκολο στη μεταφορά.

Συνολικά, αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι κατάλληλος για φοιτητές, επαγγελματίες, σπίτι και γενική χρήση.

Laptop HP 15s-fq2022nv 15.6″ FHD i3-1115G4 / 8GB / 512GB SSD / W11 Home GR Keyboard
Μπορεί να εκτελέσει απροβλημάτιστα εργασίες καθημερινής φύσεως όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και μη απαιτητικό Gaming.

Διαθέτει μνήμη 8GB RAM DDR4 που είναι η ελάχιστη προτεινόμενη για καθημερινή χρήση.

Η ανάλυση είναι 1920×1080 (Full HD) που αποτελεί την standard λύση μεταξύ ποιότητας εικόνας, κόστους και κατανάλωσης μπαταρίας.

Εξοπλίζεται με έναν δίσκο SSD των 512GB. Αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για το λειτουργικό σύστημα, για επιπλέον προγράμματα εκτός των βασικών και για αποθήκευση αρκετού όγκου φωτογραφιών, video κ.α. Αν γεμίσει, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός εσωτερικού ή εξωτερικού δίσκου.

Laptop HP Pavilion X360 14-dy2050wm 14″ IPS FHD Touchscreen i5-1235U / 8GB / 256GB SSD / W11 Home Natural Silver US Keyboard

Το HP Pavilion X360 14-dy2050wm απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται ένα ευέλικτο φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση, όπως στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο.

Η σειρά Pavilion X360 διαθέτει μια περιστρεφόμενη οθόνη που επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιούν ως laptop, tablet ή σε λειτουργία σκέτης οθόνης, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση του HP Pavilion X360 έχει έναν ισχυρό επεξεργαστή και εξαιρετική οθόνη, καθιστώντας το ιδανικό για πολλαπλές εργασίες.

Αποθηκευτικά μέσα για back up

Και αν τα αρχεία σας είναι πολλά και χρειάζεστε άμεση πρόσβαση όπου κι αν βρίσκεστε, επιλέξτε τον κατάλληλο για τις ανάγκες σας εξωτερικό σκληρό δίσκο, δίνοντας προσοχή στην χωρητικότητα για να χωράει όλα σας τα δεδομένα, από τα αρχεία της δουλειάς, τα back up σας μέχρι και τις φωτογραφίες σας ή τα βίντεο. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή των mini pc σε μέγεθος τσέπης για να εργαστείτε, να δείτε ταινίες ή να παίξετε παιχνίδια, σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε.

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος της Western Digital αποτελεί μια εύχρηστη λύση όταν πρέπει να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας και να μεταφέρετε αρχεία εν κινήσει. Προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και η μεταφορά δεδομένων γίνεται γρήγορα μέσω της τεχνολογίας USB 3.2.

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Toshiba Canvio Basics 2022 προσφέρει αξιόπιστη αποθήκευση χωρητικότητας 1TB με υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέσω της θύρας USB 3.2.

Ελαφρύς και σε μέγεθος τσέπης, ο φορητός SSD T7 προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και προστατεύει δεδομένα για έναν εύκολο τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς μεγάλων αρχείων. Ζήστε καθημερινή υψηλή απόδοση στην εργασία σας και παίξτε με το T7.

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024