Η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους. Για αυτό εξάλλου αναζητούμε διαρκούς τρόπους και προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα μας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Από την skincare λίστα μας δεν λείπουν οι κρέμες προσώπου, μέρας ή νυχτός αλλά και οι κρέμες ματιών. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και τα serum.

Τι είναι τα serum;

Τα serum είναι ένα συμπύκνωμα ενεργών συτατικών, πιο δραστικό από εκείνο μιας απλής κρέμας προσώπου. Η σύνθεσή του είναι συνήθως υγρή και λεπτόρρευστη ενώ μπορεί να έχει και την μορφή τζελ και είναι πλούσια σε υδατικά στοιχεία, βιταμίνες και άλλα συστατικά, όπως το υαλουρονικό, τα οποία μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την δράση του.

Για παράδειγμα υπάρχουν serum βαθιάς ενυδάτωσης, serum που δρουν κατά των ατελειών, αντιγηραντικά, serum με υαλουρονικό οξύ αλλά και ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση του αποχρωματισμού και της ανομοιογένειας της επιδερμίδας.

Εντάσσοντας τα serum στην skincare ρουτίνα σας, θα δείτε την υφή του δέρματός σας να βελτιώνεται, καθώς θα γίνει πιο σφριγηλό και λαμπερό ενώ οι ουλές, τα σπυράκια και τα ενοχλητικά σημάδια θα μειωθούν.

Παρόμοια δράση έχουν και τα serum ματιών, καθώς οι περισσότερες φόρμουλες στοχεύουν στα σημάδια της γήρανσης όπως οι ρυτίδες, το πόδι της χήνας και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Τα serum ματιών είναι εμπλουτισμένα με συστατικά για πιο λεία επιδερμίδα ενώ έχουν και συσφικτική δράση για πιο νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Σε αυτήν την κατηγορία, συγκαταλέγονται και τα serum μαλλιών που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά σας για να αποκτήσουν υγιή και λαμπερή όψη.

Ειδικά το καλοκαίρι είναι απαραίτητα, καθώς τα μαλλιά μας έχουν την τάση να φριζάρουν περισσότερο. Τα serum μαλλιών τιθασεύουν το φριζάρισμα προσθέτοντας ενυδάτωση και θωρακίζοντας τα μαλλιά ενάντια στην υγρασία, αφήνοντας σας με ένα λείο, γυαλιστερό φινίρισμα.

Θα τα βρείτε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα περιποίησης ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμο υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά.