Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο εξέφρασε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Με ανάρτησή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στον Θόδωρο Τσελίδη. «Θερμά συγχαρητήρια στον Θόδωρο Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και μας κάνει περήφανους!», ανέφερς χαρακτηριστικά.

Τα συγχαρητήρια του στον Θοδωρή Τσελίδη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του. «Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!» ανέφερε.

Θερμά συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσελίδη και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. «Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Μας γέμισες χαρά και υπηρεφάνεια», ανάφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στο μήνυμα του για τον Θοδωρή Τσελίδη. «Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια!», έγραψε χαρακτηριστικά.