Τελειωμένη θεωρούν τη μετακίνηση του Γιουσουφά Φαλ στην Μπαρτσελόνα, καταλανικά δημοσιεύματα.

Οι μπλαουγκράνα συνεχίζουν την ενίσχυση στην front line τους, καθώς σ τους Τζαμπάρι Πάρκερ, Τζοέλ Πάρα, Ουίλι Ερνανγκόμεθ, Γιαν Βέσελι και Τζέιμς Νάτζι που αγωνίζονται στις θέσεις «4» και «5» προστέθηκε ήδη ο Τσιμέζιε Μετού και όλα δείχνουν πως και ο Γάλλος γίγαντας θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή το9υ Γιουσούφα Φαλ στην Μπαρτσελόνα.

Καταλανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Φαλ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βιλερμπάν και πιο συγκεκριμένα, στη Βαρκελώνη αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει με τους «μπλαουγκράνα» και πλέον μένει η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Eλεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Γιοκουμπάιτις

Μακριά από τη Βαρκελώνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, με τον Λιθουανό γκαρντ να μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο Λιθουανός γκαρντ αποχωρεί έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του και μετά από τρεις σεζόν, στις οποίες έκανε 244 εμφανίσεις με τους «μπλαουγκράνα» καταντώντας ένα πρωτάθλημα (2023) και ένα Κύπελλο (2022).

Ο 23χρονος άσος, που είχε επιλεγεί το 2021 στο Νο31 του draft στο ΝΒΑ, είχε την τελευταία του σεζόν με τους Καταλανούς περιορισμένο ρόλο μετρώντας 5,3 πόντους, 2,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 15:31 κατά μέσο όρο στην Εuroleague.

Πλέον ο Γιοκουμπάιτις ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, να έχει προσεγγίσει τον Λιθουανό. Μάλιστα τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ κάνουν λόγο για συμφωνία της ομάδας με τον παίκτη, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.