Στην Ανδόρα, όπου την Πέμπτη (1/8, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» αναχώρησε το μεσημέρι από την Ελλάδα, έφτασε το απόγευμα στη Βαρκελώνη και από εκεί μετέβη οδικώς στο Πριγκηπάτο της Ανδόρρας, όπου αύριο το βράδυ καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, την Νόα από την Αρμενία, η οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 7-0 της Σλιέμα Γουόντερερς.

Σε ό,τι αφορά τον «Δικέφαλο», η ίωση έχει χτυπήσει για τα καλά την ομάδα, αφού εκτός από τους Ελίασον και Γαλανόπουλο, εκτός είναι και ο Πινέδα. Κάπως έτσι μειώθηκαν οι λύσεις για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του, για να μπορέσει η ομάδα να φύγει με την πρόκριση στις αποσκευές της.

Τέλος, για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα υπάρχει αισιοδοξία πως, έστω και την τελευταία στιγμή, θα βρεθεί λύση και οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να δουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν νέες επαφές της Cosmote TV με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, καθώς σε αυτό το στάδιο των προκριματικών δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.