Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ

Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απόψε (31/7,22:00) κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούλα, θέλει να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (31/7, 22:00) στην Βοσνία την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στην ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ολοκλήρωσε στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία για τον αγώνα, μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και ταξίδεψε χτες (30/7) στην Βοσνία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στις τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Καμαρά με τον Κεντζιόρα είναι δύο παίκτες που σκέφτεται να ξεκινήσουν αντί των Σβαμπ και Τροστ Εκόνγκ αντίστοιχα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότo, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα

Οι Βόσνιοι ανακοίνωσαν sold-out, καθώς θα διαθέσουν εισιτήρια προς πώληση μόνο αν υπάρξουν ακυρώσεις και θα φροντίσουν να ενημερώσουν έγκαιρα τους φιλάθλους τους.

Στα αγωνιστικά, η Μπόρατς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τον προπονητή της, Mλάντεν Ζίζοβιτς, να ετοιμάζει μια ενδεκάδα παρόμοια με αυτή στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Ολοκληρώνεται σήμερα του Τσάλοφ

Με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη λύθηκε το θέμα του Φεντόρ Τσαλόφ και απομένουν τα τυπικά για γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλύπτει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ρώσου επιθετικού, ο οποίος έμοιαζε να μην θέλει να… προδώσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τελικά σήμερα το απόγευμα (31/7) ο 26χρονος στράικερ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και να ενισχύσει την «ασπρόμαυρη» επίθεση, μετά τον Τάρικ Τισουντάλι.

Sports in

Βιονικός Γουόκαπ: Οι ασύλληπτες επιδόσεις με Εθνική και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ και το απίστευτο που συμβαίνει την τελευταία διετία...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024