Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ηταν δουλευταράς και το έλεγε η καρδιά του»

«Ηταν δουλευταράς και το έλεγε η καρδιά του»

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής τζούντο, Νίκος Ηλιάδης μιλάει στο In για τον Θόδωρο Τσελίδη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τζούντο, Νίκος Ηλιάδης αποκαλύπτει στο In πως έφερε τον Θόδωρο Τσελίδη στην Ελλάδα.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο το 2017 και μου είχε πει ότι θέλει να επιστρέψει καθώς ήταν ο πατέρας του με μακρινή καταγωγή από την Ελλάδα και η μαμά από τη Βόρεια Οσετία. Είχαν έρθει στη χώρα παλαιότερα, αλλά ήταν δύσκολα και έφυγαν και αυτός ήθελε να επιστρέψει.

Του είπα έλα και θα δούμε καθώς ήθελα να τον δω, απλά δεν μπορούσα να πω όχι σε έναν αθλητή με ελληνική καταγωγή που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν ήταν ο σούπερ αθλητής όταν τον πρωτογνώρισα όμως είχε διάθεση να δουλέψει και το έκανε από την πρώτη μέρα. Μάθαινε και είχε δίψα να γίνεται όλο και καλύτερος.

Η μητέρα του είναι στην Αθήνα και μένει μαζί του ενώ ο πατέρας του είναι στη Ρωσία» μας είπε ο Νίκος Ηλιάδης που είχε και έναν εναγκαλισμό με τον νικητή της κατηγορίας τον Γεωργιανό Λάσα Μπεκαούρι ο οποίος αγκάλιασε τον Ηλιάδη και αυτός του έκανε μια κίνηση τζούντο και λίγο έλειψε να το του κάνει ippon.

«Αν δεν ήσασταν οι δημοσιογράφοι μπροστά μου θα του είχα κάνει ippon (γέλια). Είναι καλός φίλος και είμαστε από το ίδιο χωριό στη Γεωργία» μας λέει ο Νίκος Ηλιάδης που πανηγύρισε το τρίτο μετάλλιο ως προπονητής της Εθνικής μετά τα δύο του Ηλία Ηλιάδη (χρυσό στην Αθήνα και χάλκινο στο Λονδίνο).

«Και στο Λονδίνο το 2012 Τετάρτη είχε έρθει το μετάλλιο και ήταν το πρώτο. Απλά μακάρι να μη μείνει η Ελλάδα στα δύο» μας λέει ο έμπειρος τεχνικός.

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024