Οι Ολυμπιακοί προσφέρουν μπόλικο θέαμα, και κυρίως προσφέρουν ιστορίες που αξίζει να ακουστούν και να εμπνεύσουν κόσμο. Μιλώντας για θέαμα ωστόσο, το Tik Tok αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο έχει πάθει μια «μικρή ψύχωση» με τον Ιταλό αθλητή της κολύμβησης, ο οποίος φέρει το όνομα Thomas Ceccon.

Τα πλάνα τον δείχνουν να ετοιμάζεται πριν τον αγώνα του, να κοιτάζει την κάμερα, να πανηγυρίζει τη νίκη του και γενικότερα να κάνει όλα όσα θα έκανε ένας αθλητής στους Ολυμπιακούς. Για κάποιον λόγο όμως, ο Thomas Ceccon δεν είναι ένας απλός αθλητής, αλλά έχει ενθουσιάσει με την εμφάνισή του το νεανικό κοινό, και όχι μόνο.

Είναι μόλις 23 ετών και καταφέρνει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σίγουρα είναι η χρονιά του και ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τόσο τις επιτυχίες του στην κολύμβηση, όσο και στις καρδιές των θεατών. Από το βιογραφικό του, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως εκτός από όμορφος αθλητής, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος.

Αυτή τη στιγμή κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 100 μέτρων ύπτιο και στην μικρή διαδρομή 4×100 μέτρων σκυταλοδρομία ελεύθερου. Επίσης, είναι ο κάτοχος του ιταλικού ρεκόρ στη μεγάλη διαδρομή 50 μέτρων ύπτιο και 50 μέτρων πεταλούδα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Thomas Ceccon ναι μεν έκλεψε τις εντυπώσεις λόγω εμφάνισης, αλλά κυρίως επειδή κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Κινέζο πρωταθλητή Jiayu Xu και τον Αμερικανό Ryan Murphy.

Οι δηλώσεις του νεαρού αθλητή για τη μεγάλη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα ότι μπορούσα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και σήμερα είναι αυτή η μέρα. Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος. Ως παιδί, στα 15 μου, ο προπονητής με ρώτησε: “Ποιο είναι το όνειρό σου;” Απάντησα: “Να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, και μου είπε: “Χαλάρωσε”. Ήταν πάντα το όνειρό μου. Η νίκη εδώ δεν είναι όπως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι ένας αγώνας που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια. Πήγα δυνατά και προσπάθησα να κρατηθώ μέχρι το τέλος. Και στο τέλος εξαντλήθηκα».

Πηγή Grace