Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέτρα του σκανδάλου για 200 ευρώ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέτρα του σκανδάλου για 200 ευρώ

Ο Φιλίπ Κατρίν ενσάρκωσε τον θεό Διόνυσο στην τελετή έναρξης.

Το ευτελές ποσό των 200 ευρώ πληρώθηκε ο Φιλίπ Κατρίν για να ενσαρκώσει τον θεό Διόνυσο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Ρώτησα σήμερα το πρωί γιατί δεν ήξερα κι έτσι πληρώνομαι 200 ευρώ. Μου φαίνεται τεράστιο, αλλά θα το πάρω», αποκάλυψε ο γάλλος καλλιτέχνης με μια δόση αυτοσαρκασμού.

Για να προσθέσει πως θα μπορούσε να πληρώσει 200 ευρώ για να κάνει ξανά το θεό Διόνυσο που προκάλεσε σάλο με τη σχεδόν γυμνή εμφάνισή του, στην παρεξηγημένη παγανιστική εορτή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι αμοιβές των καλλιτεχνών αποτέλεσαν θέμα τριβής μέχρι την τελευταία στιγμή, με δεκάδες χορευτές να απειλούν με απεργία την ημέρα της τελετής έναρξης, λόγω των ανισοτήτων στις πληρωμές τους.

Ο Κατρίν δήλωσε πως δεν γνωρίζει πόσα χρήματα πληρώθηκαν οι άλλοι καλλιτέχνες αλλά εξέφρασε την ελπίδα πως έλαβαν τα ίδια. «Όμως δεν με νοιάζει. Η ιδέα δεν ήταν να βγάλω χρήματα. Η ιδέα ήταν να κάνω κάτι συναρπαστικό, να μεταδώσω το μήνυμα της ειρήνης».

Πριν την τελετή έναρξης αμερικανικό portal είχε μεταδώσει πως η Σελίν Ντιόν θα λάβει 2,5 εκατ. δολάρια για να τραγουδήσει στο σόου. Αργότερα η οργανωτική επιτροπή ξεκαθάρισε πως «κανένας σταρ» δεν πληρώθηκε για την τελετή. Τα μόνα χρήματα που δόθηκαν ήταν για να καλυφθούν τα έξοδα παραγωγής, «τεχνικά και οργανωτικά κόστη των παραστάσεων, όπως συνηθίζεται».

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024