Ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε το «χάλκινο» στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, και έκανε την Ελλάδα, τον αθλητικό κόσμο, μαζί και το… Twitter να πανηγυρίζουν σύσσωμοι για αυτή την τεράστια επιτυχία.

Η μεγάλη στιγμή για τον Θοδωρή Τσελίδη έγινε πραγματικότητα και μάλιστα έκανε την αρχή, αφού αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο αθλητής του τζούντο κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου κάνοντας περήφανη την Ελλάδα.

Ο 27χρονος αθλητής, Θοδωρής Τσελίδης, κέρδισε τον Ισπανό αντίπαλό του, Τριστάνι Μοσακλισβίλι, με 1-0 στον τελικό του ρεπεσάζ στην κατηγορία των 90 κιλών του τζούντο και κατάφερε να «σπάσει» το ρόδι για την πατρίδα του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το Twitter (πλατφόρμα Χ) πήρε «φωτιά» από το ελληνικό κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις συγχαρητήριες αναρτήσεις για την προσπάθειά του, αρκετοί ήταν οι χρήστες που παρατήρησαν και εκθείασαν τη συμπεριφορά του 27χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς παρηγορούσε τον αντίπαλό του, όταν εκείνος έχανε.

Οι αναρτήσεις υπερηφάνειας για το Ολυμπιακό μετάλλιο του Τσελίδη

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Θοδωρή Τσελίδη

Στο πάνθεον των Ολυμπιακών Αγώνων – Βίντεο από την απονομή