Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Είχαν για νεκρό τον γιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μετά το σοβαρό τροχαίο

Είχαν για νεκρό τον γιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μετά το σοβαρό τροχαίο

Το σοβαρό τροχαίο του γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Pax, έκανε τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο να πιστεύουν πως είναι νεκρός.

Η σύγκρουση του γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Pax, με διερχόμενο αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή που οι άνθρωποι που έσπευσαν στο σημείο σκέφτηκαν ότι μπορεί να πέθανε ακαριαία.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο γιος των δύο λαμπερών ηθοποιών, Pax, πως όταν τον είδαν ξαπλωμένο στην άσφαλτο νόμιζαν πως ήταν νεκρός. Μέχρι που ανέκτησε τις αισθήσεις του όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο του Pax δεν έφερε εμφανή σημάδια ζημιάς από την πρόσκρουση, αλλά ο ίδιος ήταν κρύος και τους έκανε όλους να ανησυχήσουν.

Το σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες δεν απέχει πολύ από την περιοχή που μένει η διάσημη μητέρα του.

Στο πλευρό του η Αντζελίνα Τζολί

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο φοβήθηκαν για πιθανή εγκεφαλική αιμορραγία του Pax, ειδικά επειδή οδηγούσε χωρίς κράνος.

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το TMZ.

Ο Pax, το τέταρτο παιδί της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, εμφάνισε επίσης πόνο στο ισχίο εκτός από τον τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Πηγές που επικαλείται το TMZ αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και πως η μητέρα του Αντζελίνα Τζολί είναι δίπλα του.

Ο Pax είχε απαθανατιστεί να γυρνά στο Λος Άντζελες με το ηλεκτρικό του ποδήλατο χωρίς κράνος, κάτι που πλέον θα ξανασκεφτεί μετά το σοβαρό τροχαίο.

Sports in

Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απόψε (31/7,22:00) κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούλα, θέλει να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024