Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Το Ισραήλ έχει «δικαίωμα να αμυνθεί» έναντι της Χεζμπολάχ του Λιβάνου

Κάμαλα Χάρις: Το Ισραήλ έχει «δικαίωμα να αμυνθεί» έναντι της Χεζμπολάχ του Λιβάνου

«Πρέπει να εργαστούμε για να υπάρξει διπλωματική λύση ώστε να τερματιστούν οι επιθέσεις» τόνισε η Κάμαλα Χάρις

Η αμερικανίδα αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, η Κάμαλα Χάρις, έκρινε χθες Τρίτη πως το Ισραήλ έχει το «δικαίωμα να αμυνθεί» έναντι της Χεζμπολάχ, η οποία είναι «τρομοκρατική οργάνωση».

Ωστόσο «πρέπει να εργαστούμε για να υπάρξει διπλωματική λύση ώστε να τερματιστούν οι επιθέσεις», πρόσθεσε η κυρία Χάρις, μετά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε νότιο προάστιο της Βηρυτού, η οποία είχε στόχο κατά τον ισραηλινό στρατό κορυφαίο στέλεχος του στρατιωτικού βραχίονα του λιβανικού κινήματος, που ευθυνόταν κατ’ αυτόν για την επίθεση του Σαββάτου στο προσαρτημένο στο Ισραήλ τμήμα του υψιπέδου του Γκολάν, όταν σκοτώθηκαν 12 παιδιά.

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Η Κάμαλα Χάρις έχει οριακό προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos για τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η τριήμερη δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, έδειξε ότι η Κάμαλα Χάρις υποστηρίζεται από το 43% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, με τον Ντόναλντ Τραμπ να υποστηρίζεται από το 42%, εντός του περιθωρίου λάθους των 3,5 ποσοστιαίων μονάδων της δημοσκόπησης.

Αν και η Χάρις δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τις προτάσεις της, οι οικονομολόγοι αναμένουν ότι θα τηρήσει ευρέως το τρέχον μείγμα οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Μπάιντεν. Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές επιδοτήσεις για την πράσινη ενέργεια, εστίαση στην αντιμετώπιση του υψηλού κόστους διαβίωσης και διατήρηση των φοροελαφρύνσεων για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.

Sports in

Ελλαδάρα νίκησε στα πέναλτι το Μαυροβούνιο (16-17)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Ελλάδα επικράτησε τους Μαυροβούνιου στα πέναλτι με 17-16 και έκανε το 2/2 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024