Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Cardi B αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος μετά το διαζύγιο από τον Offset

Η Cardi B αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος μετά το διαζύγιο από τον Offset

Η Cardi B θα ξαναγίνει μαμά.

Η Cardi B, περιμένει το τρίτο της παιδί, ενώ με τον ράπερ Offset έχουν ήδη καλωσορίσει τον Wave, δύο ετών, και την Kulture, έξι ετών.

«Ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να πετύχω»

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα μου έδωσες ακόμη περισσότερη δύναμη!» έγραψε η Cardi στη λεζάντα της, μαζί με μερικές φωτογραφίες της με ένα κόκκινο φόρεμα, δείχνοντας την κοιλιά της.

«Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να κάνω τα πάντα! Μου υπενθύμισες ότι δεν χρειάζεται να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπάω τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω!».

«Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις αλλαγές, τις ανατροπές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου έδειξαν γιατί αξίζει να παλέψεις!», κατέληξε στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Cardi έρχεται μία ημέρα αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 32χρονο σύζυγό της Offset, μετά από έξι χρόνια γάμου, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ράπερ του «Bodak Yellow» στο PEOPLE. «Δεν έχει σχέση με τις φήμες περί απιστίας, αλλά αντιθέτως ήταν κάτι που ερχόταν εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι η Cardi B, 31 ετών, ζητά την κύρια επιμέλεια των παιδιών που έχουν μαζί, του Wave Set και της κόρης Kulture Kiari. Η αίτηση διαζυγίου δεν δημοσιοποιήθηκε.

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι»

Κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live τον Δεκέμβριο του 2023, η Cardi επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι είναι ελεύθερη, αλλά μοιράστηκε ότι δεν ήξερε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να ανακοινώσει τα νέα.

«Είμαι single εδώ και ένα λεπτό», είπε τότε η ράπερ. «Δεν φοβάμαι, απλώς δεν ξέρω πώς να το πω στον κόσμο. Αλλά αισθάνομαι ότι η σημερινή μέρα ήταν σαν ένα σημάδι».

Η Cardi επιβεβαίωσε επίσης ότι είχε αφήσει υπονοούμενα για τον χωρισμό στους ακολούθους της, κάνοντας unfollow τον Offset και δημοσιεύοντας αινιγματικά μηνύματα στο story της.

Από τον Δεκέμβριο, η Cardi και ο αστέρας των Migos πέρασαν χρόνο μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Offset σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ της τον Μάρτιο για το «Like What (Freestyle)», οι δύο τους παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα των Knicks τον Μάιο και τον ίδιο μήνα, το Rolling Stone δημοσίευσε μια συνέντευξη στην οποία η Cardi είπε ότι το ζευγάρι είναι «εντάξει τώρα».

«Επειδή αγαπάμε ο ένας τον άλλον», είπε τότε, προσθέτοντας: «Δεν πρόκειται καν για αγάπη. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

*Με πληροφορίες από: People

Sports in

Βούρκωσε ο Χρήστου στην απονομή του μεταλλίου (vid+pics)

Ο Απόστολος Χρήστου λύγισε και βούρκωσε τη στιγμή της απονομής του ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε στα 200μ. ύπτιο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024