Η Ευαγγελία Συριοπούλου περιμένει σε λίγες εβδομάδες το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!»

Το δεύτερο μωράκι της

Σε συνέντευξή της είχε πει για τον γιο της, Νικόλα: «Λέμε λεξούλες, επικοινωνουμε τέλεια, τρέχουμε από πίσω του, να έχουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι φανταστικός, ένα υπέροχο παιδάκι και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί του».

«Είμαι του προγράμματος και για το φαγητό κα γενικά, είμαι συγκεκριμένη, όλα γίνονται με πρόγραμμα αλλά έτσι λειτουργώ εγώ, έτσι είμαι ήρεμη».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο έρωτάς της με τον Στράτο Πατσατζή

Σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Στράτο Πατσατζή, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε μιλήσει για όλα εκείνα που αγαπά στον σύντροφό της.

«Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού.

Με φλερτάρουν οι άντρες στο δρόμο. Συνήθως λένε για το ύψος μου με λένε αρχόντισσα. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα.

Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Η ζωή μας είναι ισορροπημένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά. Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;»»