Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους: Αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμοι να καταθέσουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ

Τίτλοι τέλους: Αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμοι να καταθέσουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ

Μετά από δύο χρόνια γάμου, με πολλά σκαμπανεβάσματα και φήμες, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι αποφασισμένοι να ρίξουν για μια ακόμα φορά αυλαία στη σχέση τους.

Ήταν αρχές των zeros όταν το ειδύλλιο που ξεκίνησαν τότε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κράτησε για περίπου δύο χρόνια και τελείωσε άδοξα. Οι δύο σούπερ σταρ ακολούθησαν ο καθένας τον δικό του δρόμο, έκαναν οικογένεια, σχέσεις, επιτυχίες και δύο δεκαετίες αργότερα, τα έφερε η μοίρα έτσι ώστε να συναντηθούν ξανά.

Τα ρεπορτάζ του 2021 που ήθελαν τη Λόπεζ και τον Άφλεκ μαζί, ενθουσίασαν τον κόσμο, ο γάμος τους έναν χρόνο αργότερα ήταν πρώτο θέμα στα μίντια, αλλά, όπως φαίνεται, ούτε αυτή η προσπάθειά τους ήταν επιτυχημένη. Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, οι φήμες τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και όπως όλα δείχνουν η αίτηση θα κατατεθεί σύντομα.

«Ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά της Τζένιφερ» λένε κοντινοί της άνθρωποι για την κίνηση του Άφλεκ να αγοράσει σπίτι ανήμερα των γενεθλίων της

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα χαρτιά του διαζυγίου είναι έτοιμα εδώ κι έναν μήνα, απλά οι δύο σταρ του Χόλιγουντ περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν. «Πρώτα θα βγει μια κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, που θα αναφέρει πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει» είπε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι.

Το γυαλί ανάμεσα στους δύο είχε ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η 55χρονη Λόπεζ και ο 51χρονος Άφλεκ δεν έχουν εμφανιστεί μαζί από τις 30 Μαρτίου. Μάλιστα, πρόσφατα, η pop star γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον Άφλεκ, ο οποίος εκείνη την ημέρα αγόραζε τη νέα του βίλα αξίας 20,5 εκ. δολαρίων. «Ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά της Τζένιφερ αυτή η κίνηση» συμπλήρωσε η ίδια πηγή στην Daily Mail και τόνισε: «Αυτό που ένιωθαν παλιότερα ο ένας για τον άλλον δεν υπάρχει πλέον».

Sports in

Αυτό είναι το βίντεο πίσω από την πιο συναρπαστική φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων

Η φωτογραφία απαθανάτισε τον αθλητή του σερφ Γκαμπριέλ Μεδίνα, ο οποίος μοιάζει να αιωρείται πάνω στη θάλασσα και την σανίδα του να ακολουθεί

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024