Ο πρώην quarterback του NFL, Τομ Μπρέιντι και η πρώην σύζυγος του και κορυφαίο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν, καλωσόρισαν τη κόρη τους Βίβιαν, το 2012.

Η Βίβιαν – που είναι ολόιδια με τη μητέρα της – βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από μικρή ηλικία, καθώς συχνά φωτογραφίζεται να αγκαλιάζει τον μπαμπά της στο γήπεδο μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες και Super Bowls.

Η ομοιότητα της Βίβιαν με την μητέρα της, Ζιζέλ, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Πλήθος θαυμαστών κατέφθασε στην ενότητα με τα σχόλια ώστε να μιλήσει για το πόσο μοιάζουν μητέρα και κόρη

Τώρα που έχει αποσυρθεί, ο Μπρέιντι έχει τη δυνατότητα να περνάει περισσότερο χρόνο με το μικρότερο παιδί του και χαίρεται τα απλά πράγματα μαζί της, όπως η ιππασία.

«Φίλε, τα παιδιά σου σε διδάσκουν τόσα πολλά», μοιράστηκε με το PEOPLE τον Φεβρουάριο του 2023, ο Μπρέιντι. «Μαθαίνεις μέσα από νέες εμπειρίες μαζί τους και είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου».

«Νομίζω ότι για μένα επιτυχία σημαίνει ότι έχω μεγαλώσει παιδιά που έχουν σωστές αξίες», δήλωσε από την πλευρά της η Ζιζέλ στο PEOPLE τον Σεπτέμβριο του 2023. «Γιατί τότε, όταν θα είμαι έτοιμη να φύγω, θα ξέρω ότι έχω αφήσει πίσω μου κάτι όμορφο».

View this post on Instagram

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

«Ένας συνδυασμός»

Νωρίτερα σήμερα (1/8/2024), ο Μπρέιντι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα καρουζέλ με εικόνες. Οι πρώτες δυο φωτογραφίες απεικόνιζαν τον ίδιο σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές με την κόρη του Βίβιαν.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Μπρέιντι δίνει ένα φιλί στην κόρη του, ενώ στην δεύτερη της αγοράζει μαλλί της γριάς.

Η ομοιότητα της Βίβιαν με την μητέρα της, Ζιζέλ, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Πλήθος θαυμαστών κατέφθασε στην ενότητα με τα σχόλια ώστε να μιλήσει για το πόσο μοιάζουν μητέρα και κόρη.

«Μοιάζει πραγματικά με τη μητέρα της, νόμιζα ότι ήταν αυτή για λίγο», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η πανέμορφη κόρη σας μοιάζει πολύ με τη μαμά της! Πανέμορφη».

Κάποιος επισήμανε: «Η V(Βίβιαν) είναι τόσο όμορφη! Είναι ένας συνδυασμός από εσένα και τη μαμά της!».

*Με πληροφορίες από: People