Ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να τιμήσει την θρυλική ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των δυο τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό, έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996 και ο Τρύφωνας Σαμαράς λίγες ημέρες μετά την επέτειο του θανάτου της, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό μια τρυφερή εικόνα μαζί της.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή»

Στην φωτογραφία, η Αλίκη Βουγιουκλάκη χαμογελάει, ενώ τα χείλη της κινούνται σε κόκκινες αποχρώσεις. Τα εκφραστικά της μάτια τονίζονται ιδιαιτέρως μέσα από τα σκούρα χρώματα των σκιών που έχει επιλέξει, που θυμίζουν smokey eye look.

Όσον αφορά το σύνολο της, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία, φαίνεται να φορά ένα λευκό σατέν πουκάμισο σε συνδιασμό με ένα μαύρο σακάκι, το οποίο έχει συνδιάσει με ένα ασπρόμαυρο επίσης σατέν φουλάρι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κινείται επίσης σε ασπρόμαυρους τόνους. Επιπροσθέτως έχει επιλέξει και ένα κολιέ τύπου choker, με ασημί λεπτομέρεια.

O κομμωτής συνόδευσε την φωτογραφία μαζί με μια συγκινητική λεζάντα, στην οποία έγραψε: Το πιο λαμπρό Αστέρι @alikivougiouklakiofficial, ήταν μεγάλη μου τιμή να περιποιούμαι τα μαλλιά σου, αγαπημένη μου. Θα σε θυμάμαι για πάντα», μαζί με διάφορα emoji που προσεύχονται και αστέρια.