Τις διακοπές της στη Μύκονο συνεχίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της και να μαγνητίσει τα ανδρικά βλέμματα τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, η γνωστή influencer που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks, άλλαξε για λίγο παρέα κατά τη βραδινή της έξοδο στα Ματογιάννια.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, την εντόπισε αυτή τη φορά όχι με τον καλό της φίλο Πάνο Μυλωνά, αλλά με τη μητέρα της, η οποία την επισκέφθηκε για λίγες ημέρες στο νησί των Ανέμων. Και ο ρεπόρτερ δεν δίστασε να κάνει on camera πρόταση γάμου στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Να σας ρωτήσω: την κόρη σας τη δίνετε;» είπε ο ρεπόρτερ, για να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τη μητέρα της.

Ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει και την επόμενη φορά θα κουβαλάει μαζί του κι ένα δαχτυλίδι, για να γίνει πιο επίσημη η πρόταση.


Πάντως αυτό δεν ήταν το μοναδικό απρόοπτο που συνέβη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο. Πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα του Mykonos Live TV την είχε «συλλάβει» να έχει ένα τετ-α-τετ με τον πρώην της Στάθη Σχίζα σε γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα να διασκεδάζουν με τις παρέες τους στο μπαρ La Barran και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση. Όπως φάνηκε και στο βίντεο, κάποια στιγμή, ο νικητής του Survivor πλησίασε τη γνωστή influencer και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα.

* Πηγή: Mykonos Live TV