Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται δύσκολος Αύγουστος – Τα μόνα ζώδια που θα είναι τυχερά μέσα στο χάος

Έρχεται δύσκολος Αύγουστος – Τα μόνα ζώδια που θα είναι τυχερά μέσα στο χάος

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό αστρολογικό τοπίο, ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;

Για τους περισσότερους ο Αύγουστος, ο οποίος είναι μια ανάσα μακριά μας, είναι μήνας χαλάρωσης, ευχάριστων στιγμών και καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς.

Το αστρολογικό τοπίο όμως, έτσι όπως διαμορφώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες, δείχνει εντάσεις, αλλαγές, επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, αλλά και αναθεωρήσεις.

Με μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, με την εποχή της Παρθένου να κυριαρχεί, με τον Ερμή ανάδρομο, αλλά και με όψεις που αφορούν τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό, τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν θα εξελιχθούν.

Για την ακρίβεια, οι περισσότερες περιστάσεις που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα, θα έχουν εφήμερο χαρακτήρα και οικονομική αστάθεια. Είτε πρόκειται για ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά, τίποτα δεν θα είναι σίγουρο και πιθανώς ό,τι υπάρξει, θα είναι παρoδικό.

Μην επενδύσετε σε κάτι με όλη σας την ψυχή αυτό το διάστημα. Περιμένετε από Σεπτέμβρη να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Απολαύστε λοιπόν τη στιγμή, αλλά μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον και να επενδύσετε σε κάποιον/ α που δε γνωρίζετε καλά και δεν σας προσφέρει ασφάλεια.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό τοπίο όμως, ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου;

Κριός

Είστε από τους πιο ευνοημένους του μήνα, καθώς ο Άρης στους Διδύμους σάς δίνει την ώθηση να διεκδικήσετε όλα όσα θέλετε, να κάνετε νέες αρχές, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικότερα να βρείτε ξανά τη χαμένη σας διάθεση.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να κλείσει ένα κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος καλύτερος, είτε πρόκειται για ερωτικά, προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Ο Άρης θα σας δώσει ενέργεια και διάθεση να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και να ανοίξετε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Η παθιασμένη φύση σας παίρνει και πάλι μπρος και αυτό σας οδηγεί σε περιπέτειες με περισσότερο ενδιαφέρον και όρεξη.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες είστε από τους λίγους τυχερούς του μήνα, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας βοηθά να λάμψετε. Η διάθεσή σας αλλάζει, και έχετε περισσότερη δύναμη και διάθεση να ξεπεράσετε δυσκολίες. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και είναι ώρα να διεκδικήσετε νέες ευκαιρίες σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Δεν αποκλείεται τα πράγματα να βαδίζουν αβίαστα, ωστόσο θα χρειαστεί να δώσετε λίγη προσοχή στον Ανάδρομο Ερμή, με επιστροφές από το παρελθόν κάθε είδους.

Μπορεί να προκύψει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, που θα σας επηρεάσει έντονα, ωστόσο να θυμάστε πως θα είναι εφήμερο και από Σεπτέμβρη, η ανάδρομη επιρροή του Ερμή θα είναι παρελθόν.

Υδροχόος

Αν είστε Υδροχόοι, η Σελήνη του Αυγούστου σάς δίνει μια μεγάλη ανάσα και σας φέρνει ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, για να επιλύσετε παρεξηγήσεις που ίσως έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν αλλά και για να βάλετε μια τάξη σε όποια κατάσταση σάς προκαλεί στρες.

Παρά τις απότομες μεταβολές που μπορεί να συμβούν, θα έχετε την υποστήριξη για να προχωρήσετε μπροστά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Ο Δίας προσφέρει χαρά, παρά τις σκληρές του όψεις, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για γνωριμίες και κοινωνικές επαφές που θα σας ωφελήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Πηγή: GRACE

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/8): Πού θα δείτε τις ρεβάνς ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και τη δράση από το Παρίσι

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Πέμπτης (1/8)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024