ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ένα βιβλίο από την Νίτσα Λουλέ Θεοδωράκη, για τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής ζωής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,

«…Και ήρθε η ώρα να γράψω για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έτσι όπως είχα πει πριν δέκα χρόνια προλογίζοντας το βιβλίο μου για τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Ήρθε η ώρα να βρεθώ απέναντι σε έναν άνθρωπο που στα νιάτα μου έβρισα όσο κανέναν άλλο πολιτικό, που μεγαλώνοντας γνώρισα για λόγους κοινωνικούς και επαγγελματικούς και που μέσα μου ποτέ δεν δέχθηκα και πολύ περισσότερο δεν αποδέχθηκα. Ήρθε η ώρα που έπρεπε να βάλω στην άκρη τους όποιους ενδοιασμούς και να δω τα πράγματα λογικά και δημοσιογραφικά. Έχουν πολλά γράψει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, κυρίως γύρω από την πολιτική του. Βέβαια ούτε κι εδώ την αποφύγαμε αφού την. . . «παντρεύτηκε» πολύ νέος. Προσπάθησα πάνω από όλα να τον δούμε σαν άνθρωπο, σαν έναν από μας, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του. Να τον δούμε σαν πατέρα, σαν σύζυγο, σαν φίλο. Τα κατάφερα; Εσείς θα κρίνετε.»

Ελληνική Κουζίνα

Στο δέκατο τεύχος της «Ελληνικής Κουζίνας», ανοίγουμε πανιά για τις ονειρικές Κυκλάδες, ρίχνουμε γευστική -και όχι μόνο- άγκυρα σε κάθε νησί ξεχωριστά και συλλέγουμε αυθεντικές συνταγές πραγματικά διαμάντια.

Συνολικά ταξιδεύουμε σε 23 νησιά και σε κάθε μας αγκυροβόλι, γινόμαστε μια παρέα με τους Κυκλαδίτες. Τραγουδάμε, χορεύουμε, γινόμαστε συνοδοιπόροι στα πανηγύρια και στις γιορτές τους και μαγειρεύουμε μαζί τους τις συνταγές που φυλούν σαν θησαυρό και περνούν από γενιά σε γενιά.

Πάνω από 60 παραδοσιακά πιάτα διαλεγμένα ένα προς ένα γίνονται η καρδιά του τεύχους και μας τρατάρουν την πιο αυθεντική γεύση των Κυκλάδων.

Ελάτε να κάνουμε διακοπές παρέα στις Κυκλάδες!

Και “BHMAGAZINO”, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μετά από ένα εκτενές ρεπορτάζ, γεμάτο εντυπωσιακές φωτογραφίες, παρουσιάζει όλους τους νέους superstars οι οποίοι κλέβουν τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι πραγματοποιούνται στο Παρίσι. Olympic Games Paris 2024 λοιπόν και στο εξώφυλλο οι Έντουαρντς, Μαρσάν, Μαρτινέγκι που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις αναμφισβήτητες ικανότητες στα αθλήματά τους αλλά και για την εμφάνισή τους. Διαβάστε το ρεπορτάζ και «ταξιδέψτε» στον υπέροχο κόσμο των ταλέντων του παγκόσμιου αθλητισμού. Είναι σίγουρο ότι όλοι τους θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Μόνο με το Βήμα της Κυριακής 4 Αυγούστου.