Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ασύρματα ακουστικά: Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για Bluetooth handsfree

Ασύρματα ακουστικά: Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για Bluetooth handsfree

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ζευγάρι bluetooth ακουστικά  ή handsfree που θα έχει καλή ποιότητα ήχου και άνετη εφαρμογή.

Τα ακουστικά δεν είναι απλώς ένας τρόπος για να ακούτε μουσική, αλλά έχουν εξελιχθεί σε ένα ιδανικό gadget για κινητές συσκευές όπως smartphone και tablet και κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας τα ασύρματα ακουστικά βοηθούν ώστε η καθημερινότητά μας να γίνει πολύ πιο εύκολη και λειτουργική.

Συνδυάζουν εξαιρετικό ήχο, ειδικές δυνατότητες και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απαλλάσσοντάς μας ταυτόχρονα από τα περιττά καλώδια, που συνήθως μπλέκονται και μας καθυστερούν κάθε φορά που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση, όπως το ατελείωτο gaming, θέλετε τα ακουστικά σας να είναι βολικά και άνετα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε δίχως ενόχληση για ώρες. Για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, επιλέξτε ένα μοντέλο με απλό και λιτό σχεδιασμό, που μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε στην τσάντα, το σακίδιο ή ακόμα και την τσέπη σας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ζευγάρι bluetooth ακουστικά  ή handsfree που θα έχει καλή ποιότητα ήχου και άνετη εφαρμογή.

Τόσο τα ακουστικά ψείρες όσο και τα headphones, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά για κάνετε κλήσεις, να ακούτε μουσική ή να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας εκπομπή, αλλά και για παίζετε on line games στον υπολογιστή σας.

Τα ακουστικά ψείρες είναι γενικά πιο συμπαγή, πιο προσιτά και πιο φιλικά για έντονες δραστηριότητες, όπως η γυμναστική.

Από την άλλη πλευρά, τα headphones ενώ μπορεί να κοστίζουν περισσότερο συχνά προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και ακύρωση.

Για ατέλειωτο gaming

Ανακαλύψτε τα  Headphones Marshall Major IV On Ear, τα εμβληματικά ακουστικά της Marshall με 80+ ώρες ασύρματης αναπαραγωγής, ασύρματη φόρτιση και νέο, βελτιωμένο εργονομικό σχεδιασμό. Με περισσότερες από τρεις πλήρεις ημέρες λειτουργίας, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι τα ακουστικά σας θα πεθάνουν όταν τα χρειάζεστε.

Οι ειδικά ρυθμισμένοι δυναμικοί οδηγοί αποδίδουν καταιγιστικά μπάσα, ομαλές μεσαίες συχνότητες και λαμπρά πρίμα για έναν πλούσιο, απαράμιλλο ήχο που δεν θα θέλετε ποτέ να απενεργοποιήσετε.

Βυθιστείτε στον θρυλικό JBL Pure Bass Sound με τα ασύρματα ακουστικά Tune 720BT. Η τεχνολογία Bluetooth 5.3 εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση, ενώ η λειτουργία Voice Aware σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ήχο του περιβάλλοντός σας.

Απολαύστε έως και 76 ώρες μουσικής με μια μόνο φόρτιση, και φορτίστε ταχύτατα για 3 ώρες αναπαραγωγής σε μόλις 5 λεπτά.

Για το laptop

Τα laptop έχουν σχεδιαστεί για σας ακολουθούν στις μετακινήσεις σας και μπορούν να είναι εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας ή κονσόλες ψυχαγωγίας οπουδήποτε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ασύρματα ακουστικά για να απολαμβάνετε την μουσική σας, αγαπημένες σειρές ή ταινίες, ακόμα και για να δουλεύετε.

Δοκιμάστε τα Sony WH-CH720N με ακουστική απόσβεση θορύβου που είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια υψηλής ποιότητας και προσιτή επιλογή. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες.

Τα Headphones Edifier Stax Spirit S3 με άψογο σχεδιασμό και μοναδικό ήχο που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Για ατέλειωτες ώρες μουσικής

Αν θέλετε να απολαμβάνεται την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να σας ενοχλεί κανείς δοκιμάστε τα  Headphones P9 με άψογο σχεδιασμό και μοναδικό ήχο που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Εξαιρετική επιλογή είναι και τα Headphones Bang & Olufsen Beoplay που μπορούν να συνδεθούν ασύρματα αλλά και με καλώδιο με τη συσκευή σας. Είναι σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση από το περιβάλλον.

AirPods για το iPhone σας

Αποτελούν όχι μόνο τα – ίσως – πιο αξιόπιστα in-ear ακουστικά, αλλά και τα πιο στιλάτα. Διαθέτουν μικρόφωνο για να εξυπηρετούν και ως hands free, ενώ ενσωματώνουν και κάποια «έξυπνα» στοιχεία που τα κάνουν ιδιαίτερα βολικά και εύχρηστα. Συνδέονται αυτόματα σε όλες τις Apple συσκευές σας, όπως iPhone, iPod, Apple Watch ακόμα και Mac.

Με αρκετό χρόνο ομιλίας και ακρόασης και τη διαθέσιμη θήκη ασύρματης φόρτισης, τα AirPods 2ης γενιάς προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία ασύρματων ακουστικών.

Τα AirPods (3ης γενιάς) είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό για αθλήματα και άσκηση εκτός νερού και διαθέτουν βαθμό προστασίας IPX4 με βάση τα IEC standards 60529.

Χάρη στον Εξατομικευμένο Χωρικό Ήχο με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού, οι ήχοι σας περιβάλλουν δημιουργώντας μια τρισδιάστατη εμπειρία ακρόασης για μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα.

Τέλειο pairing με το smartphone σας

Τα ακουστικά Bluetooth QCY T13 είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει, για όσους θέλουν να αθληθούν σε εξωτερικούς χώρους και γενικά για αυτούς που θέλουν ευελιξία και ελευθερία κινήσεων στην ομιλία ή την ακρόαση μουσικής.

Απολαύστε κάθε beat από το αγαπημένο σας κομμάτι με τα ασύρματα ακουστικά QCY In-ear με την τεχνολογία Ενεργής Ακύρωσης θορύβου, σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν άνεση όλη μέρα αλλά και ποιοτικό ήχο υψηλής ακρίβειας όπου και αν βρίσκεστε.

Απομακρύνετε το θόρυβο και τους περισπασμούς και απολαύστε κλήσεις με καθαρό κρυστάλλινο ήχο παντού ενώ παράλληλα ο ήχος JBL Spatial θα σας καθηλώσει.

Επιλέξτε εσείς τα ακουστικά που σας ταιριάζουν μέσα από την ατέλειωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε ασυναγώνιστες τιμές. Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και τα ακουστικά σας θα φτάσουν εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Live Streaming: Η παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ομάδα

Παρακολουθήστε σε live streaming την παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ομάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024