Οι εκπτώσεις καλά κρατούν και το SHOPFLIX.GR είναι εδώ για να σου προσφέρει την καλύτερη shopping εμπειρία. Τώρα όχι μόνο μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση και την δροσιά του σπιτιού σου, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές αλλά κερδίζεις και δωρεάν μεταφορικά στις πιο hot κατηγορίες.

Σε ποιες κατηγορίες ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά;

Θέλεις να ανανεωθείς επιλέγοντας κορυφαία προϊόντα Υγείας & Ομορφιάς για την περιποίηση και την φροντίδα της επιδερμίδας σου σε πρόσωπο και σώμα; Μήπως θέλεις να επενδύσεις σε ένα ολοκαίνουργιο smartphone για να βγάζεις κορυφαίες καλοκαιρινές selfies ή σε εκείνο το smartwatch, που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις την φυσική σου κατάσταση και θα σε κρατά πάντα σε σύνδεση;

Εάν ακόμα, δεν έχεις εξοπλίσει την πισίνα σου ή δεν έχεις προμηθευτεί όλα όσα χρειάζεσαι για τις εξορμήσεις σου στην θάλασσα, προλαβαίνεις να επιλέξεις τα καλύτερα μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη εξοπλισμού πισίνας και όλα όσα χρειάζεσαι για την παραλία. Φυσικά μπορείς να ανανεώσεις και τους χώρους σου, επιλέγοντας τον κατάλληλο ανεμιστήρα που θα ευνοεί την ομαλή ροή αέρα και θα σε δροσίζει.

Και δεν γίνεται να ξεχάσεις τον τετράποδο φίλο σου. Επέλεξε το νέο του δώρο μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη κατοικιδίων. Θα παραλάβεις όλα τα παραπάνω, στην πόρτα σου στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Πιο συγκεκριμένα, τα δωρεάν μεταφορικά παρέχονται σε κάθε αποστολή που περιέχει προϊόντα:

• Υγείας και Ομορφιάς συνολικής αξίας 30€ και πάνω.
• Smartphones συνολικής αξίας 150€ και πάνω.
• Smartwatches συνολικής αξίας 50€ και πάνω.
• Είδη κατοικιδίων συνολικής αξίας 25€ και πάνω,
• Ανεμιστήρες συνολικής αξίας 80€ και πάνω.
• Είδη παραλίας & πισίνας συνολικής αξίας 30€ και πάνω.