Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Κασσελάκη στο iefimerida για τα περί «εντυπωσιοθηρίας» της Αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Επίθεση Κασσελάκη στο iefimerida για τα περί «εντυπωσιοθηρίας» της Αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Σκληρή γλώσσα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για iefimerida και Πρώτο Θέμα, μιλώντας για «αγορασμένη» δημοσιογραφία. «Δραματικό καθεστώς» η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο χαρακτηρισμός της κοινής πρωτοβουλίας πέντε κομμάτων της Αντιπολίτευσης για ουσιαστική διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών ως «κίνηση εντυπωσιοθηρίας από την Αντιπολίτευση» από το iefimerida.gr, εξόργισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, που εξαπολύει νέα ευθεία επίθεση μιλώντας για εξαγορασμένη δημοσιογραφία.

«»Αντικειμενική δημοσιογραφία» είναι να ονομάζεις »εντυπωσιοθηρία» το αίτημα της αντιπολίτευσης να έρθουν οι εισαγγελείς να ενημερώσουν την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (όπως προβλέπεται από το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής) και να δώσουν στα μέλη της το Πόρισμα της αρχειοθέτησης και το σύνολο της δικογραφίας» είναι το ειρωνικό σχόλιο σε ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Για να λύσει δε κάθε απορία για τι ακριβώς εννοεί προσθέτει: «Αλλά αυτή τη δημοσιογραφία σού «αγοράζει» το βεβιασμένο σπρώξιμο μιας άκρως επιζήμιας προς τον πολίτη συμφωνίας για την Attica Bank, σε ιδιώτες που ελέγχουν το iEfimerida συν δύο τηλεοπτικά κανάλια συν κατασκευαστική εταιρεία που κάνει έργα με το Δημόσιο. Όπως αυτή τη δημοσιογραφία σού «αγοράζει» το σβήσιμο των χρεών σου, αν είσαι το Πρώτο Θέμα».

Χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «δραματικό καθεστώς» που «έχει τον τρόπο να εξαγοράζει δικαιοσύνη, ενημέρωση, συνειδήσεις – τον τρόπο να εξαϋλώνει τη δημοκρατία» ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «δυστυχώς, αυτό που ζει η πατρίδα μας δεν είναι ευρωπαϊκή δημοκρατία. Είναι banana republic».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024