Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η απέραντη θλίψη της Τελτσίδου και οι σκέψεις για αποχώρηση

Η απέραντη θλίψη της Τελτσίδου και οι σκέψεις για αποχώρηση

Η πρωταθλήτρια μας και την επόμενη μέρα της ήττας δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει το λάθος και τον τρόπο που έχασε τον αγώνα γκρεμίζοντας τα όνειρα για Ολυμπιακή διάκριση.

Απαρηγόρητη είναι η Ελισάβετ Τελτσίδου μετά τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο στο τουρνουά του τζούντο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πρωταθλήτρια μας και την επόμενη μέρα της ήττας δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει το λάθος και τον τρόπο που έχασε τον αγώνα γκρεμίζοντας τα όνειρα για Ολυμπιακή διάκριση. Οσοι την βλέπουν ψάχνουν τρόπο να την παρηγορήσουν, αλλά σε κάθε τους κουβέντα η 29χρονη πρωταθλήτρια βουρκώνει!

Η Τελτσίδου μετά την 7η θέση στο Τόκιο ζούσε για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και στο μυαλό της είχε μόνο τη διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Οι σκέψεις της Τελτσίδου

Επόμενο ήταν ο αποκλεισμός να της στοιχίσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και να είναι βαθύτατα απογοητευμένη, σε σημείο που κάνει σκέψεις για αποχώρηση από τον ενεργό δράση.

Οσοι είναι κοντά της, συνεχίζουν να την ενθαρρύνουν και να της λένε με κάθε τρόπο ότι έτσι είναι ο αθλητισμός, με τα πάνω και τα κάτω του και δεν πρέπει να απογοητεύεται μετά από μία ήττα.

Αλλωστε έχει προσφέρει τόσες επιτυχίες και διακρίσεις στην Ελλάδα που όλοι είναι υπερήφανοι για την Ελισάβετ.
Και είναι σίγουροι ότι ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές της και θα ξαναδούμε σύντομα την Τελτσίδου σα θηρίο να παλεύει στις κορυφαίες διοργανώσεις του τζούντο με τα χρώματα της Ελλάδας.

Sports in

Επίσημο: Η Ρόμα ανακοίνωσε sold-out για το φιλικό με τον Ολυμπιακό (pic)

Sold-out ανακοίνωσε η Ρόμα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Αυγούστου, στο Ριέτι της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024