Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς της Ανδόρας με την Ίντερ Εσκάλδες. Ο Λάζαρος Ρότα έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή και ο Αλεξάντερ Κάλενς παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Εκεί όπου θα βρίσκεται και ο Πάολο Φερνάντες.
Με Κάλενς αντί Ρότα και Φερνάντες στο αρχικό σχήμα η ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες.
Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια για την ΑΕΚ, με τον Βίντα πιθανότατα ρε ρόλο δεξιού μπακ, τον Χατζισαφί αριστερά και στόπερ τους Κάλενς Μουκουντί. Οι Σιμάνσκι, Γιόνσον θα είναι στον άξονα, ο Φερνάντες δεξιά στην επίθεση, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά και ο Λιούμπισιτς πίσω από τον Γκαρσία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League