Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Έτοιμη να σφραγίσει τη πρόκριση στην Ανδόρα

ΑΕΚ: Έτοιμη να σφραγίσει τη πρόκριση στην Ανδόρα

Με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ανδόρα από την Ίντερ Kλουμπ Ντ’ Εσκάλδες – Σέντρα στις 19:30.

Έτοιμη να κάνει το καθήκον της είναι η ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/8, 19:30) η Ένωση φιλοξενείται από την Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς του υπέρ του 4-3 από την περασμένη Τετάρτη (24/7) στην OPAP Arena και θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου ουσιαστικά την περιμένει ήδη η αρμένικη Νόα, η οποία διέλυσε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ωστόσο, η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα αφού ταξίδεψε στην Ανδόρα με απουσίες. Υπενθυμίζεται ότι για τον «δικέφαλο» είναι εκτός οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας, επίσης, είναι ο Μπρινιόλι.

Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχο αμφίβολος δίνεται εκ νέου ο Ασούμπρε (πρώην εξτρέμ της Λαμίας και της ΑΕΛ). Όπως δηλαδή και πριν την πρώτη αναμέτρηση, στην οποία όμως τελικά αγωνίστηκε, για να τραυματιστεί εκ νέου και να αντικατασταθεί στο 19′.

Να σημειωθεί, δε, ότι στο γήπεδο -με χωρητικότητας 3.306 θέσεων και υβριδικό χλοοτάπητα- αναμένεται να βρεθούν περίπου 250 φίλοι του «δικεφάλου»! Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη (30/7) στην πρωτεύουσα της Ανδόρας, προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα και στις συνθήκες της περιοχής (υψόμετρο κτλ).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος, Οντρέι Μπέρκα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Βλτσεκ και Λούκας Μαχάκ. Τονίζουμε ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει VAR.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Μουνιόθ – Γκαγιέγκο, Πουέντες, Φέχερ, Τόρες – Αλόνσο, Ριάχι, Λόπεθ – Μπερλάνγκα, Λοπέζ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Φερνάντες, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία, Λιούμπισιτς.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/8): Πού θα δείτε τις ρεβάνς ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και τη δράση από το Παρίσι

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Πέμπτης (1/8)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024