Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ισχυρή στα πλέι οφ του Conference League η ΑΕΚ (pic)

Ισχυρή στα πλέι οφ του Conference League η ΑΕΚ (pic)

Η ΑΕΚ θα μπει ως ισχυρή σαν ζευγάρι με τη Νόα στην κλήρωση των πλέι οφ του Conference League που θα γίνει τη Δευτέρα (5/8).

Ευχάριστα νέα ήρθαν για την ΑΕΚ με την ολοκλήρωση των ρεβάνς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa και του Conference League.

Αυτό γιατί της… έκατσαν τα αποτελέσματα που ήθελε κι έτσι θα μπει ως ισχυρή σαν ζευγάρι με τη Νόα στην κλήρωση των πλέι οφ του Conference League που θα γίνει τη Δευτέρα (5/8).

Η Ένωση αποφεύγει έτσι ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως η Τσέλσι, η Λανς και η Μπέτις κι έχει πλέον στρωμένο δρόμο – θεωρητικά πάντα – για την είσοδό της στο League Phase της διοργάνωσης.

Η ανάρτηση του Δημάτου:

«Η ΑΕΚ πρόλαβε σχεδόν οριακά το γκρουπ των ισχυρών του Conference League με τον αποκλεισμό των Μακάμπι Χάιφα, Ζαλγκίρις Βίλνιους, Γκο Αχέντ Ιγκλς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο ενδεχόμενος αποκλεισμός της Ρίγα από την πολωνική Σλασκ.

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν (15.00 ώρα Ελλάδας) θα είναι 13 ζευγάρια του τρίτου προκριματικού του Conference League και πέντε ζευγάρια του Europa League (όχι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ) από τα οποία θα συνεχίσει στο Conference η ομάδα που θα αποκλειστεί. Το οριστικό ταμπλό των αντιπάλων της θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του δεύτερου προκριματικού σε Europa και Conference League.

Λογικά με τα υπογκρούπ που θα σχηματίσει η UEFA και θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ θα είναι τέσσερις ή πέντε!

Ο Παναθηναϊκός ως ζευγάρι με τον Αγιαξ θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa και ανίσχυρος πάλι μαζί με τον Αγιαξ στην κλήρωση των πλέι οφ του Conference από την οποία θα μάθει τον αντίπαλό του, αν αποκλειστεί από τον Αγιαξ στον τρίτο προκριματικό του Europa».

Sports in

Βούρκωσε ο Χρήστου στην απονομή του μεταλλίου (vid+pics)

Ο Απόστολος Χρήστου λύγισε και βούρκωσε τη στιγμή της απονομής του ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε στα 200μ. ύπτιο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024