Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη φιγουράρει ξανά στα πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων, με την «Ο JOGO» να αποκαλύπτει έναν ακόμα λόγο που δυσκολεύει η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ, Άντραζ Σπόραρ, αποτελεί ένα από τα εμπόδια της απόκτησης του Ιωαννίδη από τα «λιοντάρια», καθώς τονίζει ότι ο Σλοβένος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της.

Ποια είναι τα δεδομένα

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα δεδομένα δεν είναι θετικά για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, που θέλει να εντάξει τον Φώτη Ιωαννίδη στο δυναμικό της αυτό το καλοκαίρι. Ο 24χρονος φορ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και μόλις αρχίζει να αγωνίζεται, πιθανότατα στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να δεχτεί την πρόταση της Σλόβαν και να πουλήσει τον Σπόραρ.

Και φυσικά, αν φύγει ο Σλοβένος φορ, θα καταστεί ιδιαίτερα δύσκολο να πωληθεί και ο έτερος βασικός επιθετικός των «πρασίνων» Φώτης Ιωαννίδης το ίδιο καλοκαίρι. Εξάλλου, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν θέλει να τον δώσει με μεταγραφή, αλλά ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με πολύ αυξημένες αποδοχές.