Ο Ολυμπιακός Κ19 έγραψε ιστορία την περασμένη σεζόν, όταν κατέκτησε το Youth League στο τελικό με την Μίλαν (3-0), με τους ερυθρόλευκους να γίνονται η πρώτη ελληνική ομάδα που έφτασε στη κορυφή της Ευρώπης.

Με αυτή την επιτυχία, οι Νέοι των Πειραιωτών έκλεισαν μία θέση σε ένα ακόμα ιστορικό γεγονός. Συγκεκριμένα, ως νικητές του Youth League, θα συμμετέχουν στο Διηπειρωτικό Κ20 του 2024, στις 24 Αυγούστου. Εκεί θα συναντήσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες στην αντίστοιχη κατηγορία και θα κοντραριστούν στη Βραζιλία.

Απομένουν πλέον τρεις εβδομάδες και τρεις ημέρες για το μεγάλο ματς στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Μαρακανά. Διότι εκεί το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, στις 22:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο αυτό ματς. Από το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00 (τοπική ώρα) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων. Ειδικότερα για μεγάλο ματς που θα κρίνει τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή κόσμου σε επίπεδο Νέων.

Όπως έγινε γνωστό, οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 50 ρεάλ Βραζιλίας (σ.σ.: 8,2 €) και φτάνουν ως τα 255 ρεάλ (σ.σ.: 41,6 €). Βέβαια, τα μέλη της Φλαμένγκο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το πρωί της Πέμπτης, 10:00 τοπική ώρα (σ.σ.: 16:00 ώρα Ελλάδας). Επίσης, βάσει όσων αναφέρουν στη Βραζιλία, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγο.

Δείτε την ανάρτηση