Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11: Ελλαδάρα για μεγάλα πράγματα, «βούλιαξε» τις ΗΠΑ και έφυγε στους «8»!

Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11: Ελλαδάρα για μεγάλα πράγματα, «βούλιαξε» τις ΗΠΑ και έφυγε στους «8»!

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 13-11 των ΗΠΑ και πήρε μεγάλη πρόκριση στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, κάνοντας το 3/3 - Τα δύο ματς που απομένουν και η πρωτιά του ομίλου.

Η Εθνική ομάδα πόλο είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα και στο Παρίσι. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 13-11 και των ΗΠΑ και «τσέκαρε» το εισιτήριο για την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, παρά το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη δύο εναπομείναντα παιχνίδια για το τέλος των ομίλων.

Με την άμυνα να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, αλλά και την επίθεση ειδικά στον παίκτη παραπάνω να είναι υποδειγματική, η Ελλάδα πέρασε από σήμερα στα προημιτελικά και θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση του ομίλου στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Η Αμερική ξεκίνησε το παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, στα οποία γρήγορα απαντήσαμε γυρνώντας το ματς σε 3-2, το οποίο και διευρύναμε.

Οι Αμερικανοί μείωσαν με πέναλτι και εν τέλει ισοφάρισαν στην εκπνοή του πρώτου οκταλέπτου, με γκολ του τερματοφύλακα, Βάινμπεργκ από τη μία πλευρά της πισίνας στην άλλη (4-4).

Δεν επηρεάστηκε και «καθάρισε»

Η Εθνική μας όμως δεν επηρεάστηκε από αυτό και συνέχισε να είναι η καλύτερη ομάδα στην πισίνα, καθώς στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 7-6, κρατώντας το προβάδισμα.

Οι διεθνείς μας βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τους Αργυρόπουλο και Φουντούλη και προηγήθηκαν με 11-9, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στην τρίτη περίοδο.

Ο Αργυρόπουλος που ήταν σε μεγάλη μέρα επιθετικά πρόφερε τα μέγιστα στην ομάδα και την καθοδήγησε και στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Έτσι η Ελλάδα απέκτησε προβάδισμα τριών γκολ στην τέταρτη περίοδο και έθεσε ισχυρές βάσεις νίκης. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε τελικώς, όπως και η τεράστια πρόκριση στην οκτάδα, η οποία ανοίγει την «όρεξη» και την κουβέντα για κάποιο Ολυμπιακό μετάλλιο.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-4, 7-6, 11-9, 13-11

Sports in

Έρχεται δύσκολος Αύγουστος – Τα μόνα ζώδια που θα είναι τυχερά μέσα στο χάος

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό αστρολογικό τοπίο, ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024