Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Aλμέιδα: Τι ήθελε να πει ο …ποιητής;

Aλμέιδα: Τι ήθελε να πει ο …ποιητής;

Η εσωστρέφεια χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τα καλά την πόρτα και ο Αλμέιδα έκανε δηλώσεις που σηκώνουν μεγάλη κουβέντα.

Υπό κανονικές συνθήκες και αν δεν βρισκόμασταν (περίπου) στο μέσον των Ολυμπιακών Αγώνων, οι προβολείς της επικαιρότητας θα στρέφονταν στο ποδόσφαιρο. Και δη στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Ανδόρα την Πέμπτη την άσημη Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες, μια ομάδα που από το πουθενά προκάλεσε αναστάτωση, με δεδομένο ότι  μολονότι ήταν πίσω στο σκορ (4-0), σημείωσε τρία κολλητά γκολ και έχασε με 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τώρα, πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ; Η εσωστρέφεια της χτύπησε για τα καλά την πόρτα και ο Αλμέιδα έκανε δηλώσεις που σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Γιατί δεν είναι σύνηθες ένας προπονητής να ανοίγει διάλογο και να βάζει τους πάντες σε σκέψεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, τότε γίνονται αλλαγές. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για το τεχνικό επιτελείο πρέπει να γίνονται αλλαγές».

Αρα; Τι θέλει να πει ο προπονητής …ποιητής;

Είναι ξεκάθαρο πως η κριτική που έγινε στον Αργεντινό προπονητή, έφτασε στ’ αυτιά του. Καθόλου δεν του άρεσε. Αντιδρά λες και θέλει επιβεβαίωση και σε κάθε περίπτωση ζητεί από την ιδιοκτησία να θυμίσει ότι δεν αμφισβητείται η δουλειά του στην ΑΕΚ. Είναι, όμως, έτσι ή μπαίνουμε σε μια εποχή που ακόμη και ο Αλμέιδα δεν θα μένει, όπως λίγο παλαιότερα, στο απυρόβλητο; Γιατί όταν ο ΠΑΟΚ «γύριζε» την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν έπαιρνε νίκη στην Τούμπα, όταν ο Πανσερραϊκός πανηγύριζε ισοπαλία στο «σπίτι» του ή όταν ο Παναιτωλικός από το 0-2 έφτανε στο 2-2, ουδείς έκανε κριτική στον προπονητή. Τα βέλη πήγαιναν κατευθείαν στους ποδοσφαιριστές!

Συνεπώς, η αληθινή πρώτη φορά που ο Ματίας Αλμέιδα άκουσε σχόλια για τη διαχείριση ή τις επιλογές του, είναι η τωρινή, μετά το 4-3 με την Εσκάλδες. Ισως το κοινό να είχε κάποια πίκρα μέσα του, ορισμένα παράπονα και να βρήκε ευκαιρία να τα εξωτερικεύσει. Καθόλου απίθανο. Σαν ένα ποτάμι που φούσκωνε με τον καιρό. Γιατί πέρυσι, ορισμένοι επιμένουν πως εκείνοι οι χαμένοι βαθμοί κόστισαν στο φινάλε της σεζόν. ‘Η μήπως όχι; Δεν θα γίνει, συνεπώς, κριτική και στον προπονητή;

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024