Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης του Τζάστιν Τιμπερλέικ

Αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης του Τζάστιν Τιμπερλέικ

Λίγο καιρό μετά τη σύλληψή του και τη διαβόητη mugshot, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ χάνει την άδεια οδήγησής του μετά από απόφαση δικαστηρίου.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δρόμων για το άμεσο μέλλον, καθώς ένας δικαστής της Νέας Υόρκης μόλις ανέστειλε την άδεια οδήγησής του κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος εμφανίστηκε στην ακρόαση από το Βέλγιο, έχασε την άδεια οδήγησης με τον δικαστή να επικαλείται το γεγονός ότι αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί τον Ιούνιο.

Δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό θα του αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης. Πιθανάτατα μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Νέα Υόρκη ο νόμος απαιτεί να αναστείλει την άδεια οδήγησης για έως και έναν χρόνο σε όποιον αρνηθεί το αλκοτέστ.

Ο δικηγόρος του Τζάστιν Τιμπερλέικ, Ed Burke Jr., φέρεται επίσης να επιπλήχθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, με τον δικαστή Carl Irace να σημειώνει ότι έκανε «ανεύθυνα» σχόλια όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ο Ed Burke Jr. επέκρινε έντονα τη δικαστική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα.

Η σύλληψη του Τζάστιν Τιμπερλέικ

Ήταν τον Ιούνιο που οι αρχές συνέλαβαν τον διάσημο τραγουδιστή ενώ έφευγε από το American Hotel στο Sag Harbor, καθώς πέρασε από πινακίδα στοπ χωρίς να σταματήσει.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο και τον κάλεσαν να κάνει μια σειρά από δοκιμές νηφαλιότητας. Τον συνέλαβαν τελικά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ οδηγήθηκε στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται ακόμα πως δεν ήταν μεθυσμένος όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί.

Η παγκόσμια περιοδεία του Τζάστιν Τιμπερλέικ «The Forget Tomorrow», την οποία φέρεται να ανέφερε κατά τη σύλληψή του, συνεχίζεται και για αυτό δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστήριο.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024