Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει καλή διάθεση και ποζάρει χαμογελαστός ανάμεσα στα φιλικά του πρόσωπα, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες που πέρασε

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, 2,5 μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, έκανε το βράδυ της Πέμπτης, 1 Αυγούστου, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης χρειάστηκε να νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με τον ίδιο να παίρνει εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες και να επιστρέφει στο σπίτι του, όπου συνέχισε τις θεραπείες για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος, στα μέσα Ιουνίου, επικοινώνησε για πρώτη φορά μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο με τους fans του, αναρτώντας ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, ενώ την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, πραγματοποίησε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Η δημόσια εμφάνιση με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σάντρα Βουτσά

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, ο Δημήτρης Σταρόβας καταγράφεται σε γνωστό εστιατόριο στον Βύρωνα, παρέα με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη Σάντρα Βουτσά, καθώς και άλλους καλούς του φίλους!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει καλή διάθεση και ποζάρει χαμογελαστός ανάμεσα στα φιλικά του πρόσωπα, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες που πέρασε.

Δείτε τις φωτογραφίες

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα»

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουνίου, σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου» είπε κατά το ξεκίνημα του ομιλίας του.

Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα»

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι» αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τη δυσκολία που του άφησε στην ομιλία το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου (σημ.: η σύντροφός του Άννα Σταθάκη) και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακομη. Θα τα πουμε συντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είχε πει ολοκληρώνοντας το σύντομο βίντεό του.

Sports in

Αυστραλία – Ελλάδα 71-77: «Ατσάλινη» η γαλανόλευκη, πήρε τη ματσάρα και… περιμένει (vid)

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71 και περιμένει να δει εάν θα προκριθεί στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024