Η Κιάρα Φεράνι ταξιδέυει συχνά στη χώρα μας για δουλειές και διακοπές και απολαμβάνει κάθε φορά τη διαμονή της στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά μάλιστα, επέλεξε να περάσει λίγε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πλάι στο κύμα μαζί με τον γιο της, Λέο και την κόρη της. Βικτόρια.

Καλοκαιρινές στιγμές στην Ελλάδα μαζί με τα 2 παιδιά της

Η 37χρονη χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Fedez μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής. Οι δυο τους δημοσίευαν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες μαζί και φαίνονταν ιδιαίτερα αγαπημένοι. Μάλιστα είχαν και τη δική τους οικογενειακή σειρά – ντοκιμαντέρ «The Ferragnez» την οποία παρακολουθούσαμε στο Prime.

Μετά τον Μιλάνο η Ελλάδα

Σε τωρινά stories της, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την άφιξή τους στην Ελλάδα, ενώ ακριβώς την προηγούμενη ημέρα ήταν στο Μιλάνο. Και ακολούθησαν φωτογραφίες από τη θάλασσα και τις βόλτες με τα παιδιά.

Αγάπη στην Ελλάδα

Πέρυσι τον Ιούλιο η ίδια είχε επισκεφθεί την Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, μέσα από τα social media της.

Με κάθε ευκαιρία, η Κιάρα Φεράνι μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας και η Μύκονος αποτελεί σταθερά αγαπημένη της επιλογή.