Η πιο πρόσφατη άφιξη είναι αυτή του Michele Morrone.

Ο Ιταλός ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «365 ημέρες» του Netflix, καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό του στο μπαρ Aroma μαζί με τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη. Στη θέα του Morrone, ο οποίος θεωρείται “σύμβολο του σεξ” προκλήθηκαν… λιποθυμικά επεισόδια στον γυναικείο πληθυσμό.

Οι χαλαρές βόλτες στα Ματογιάννια

Ο 33χρονος σταρ απόλαυσε το ποτό του και με τη συνοδεία σωματοφύλακα συνέχισε την βόλτα του προς άγνωστη κατεύθυνση. Εκτός από ηθοποιός ο Morrone είναι και τραγουδιστής. Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο μουσικά άλμπουμ, το Dark Room το 2020 και το Double το 2023. Επιπλέον, είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και παίζει πιάνο.

Ο Μορόνε είναι πατέρας δύο παιδιών.

Η αγάπη του για την υποκριτική

«Όταν ήμουν μόλις 11 χρονών παρακολούθησα το «Harry Potter and the Philosopher’s Stone» για πρώτη φορά», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό.

«Ήμουν απολύτως γοητευμένος και μαγεμένος. Ήθελα και έπρεπε να ανήκω σε αυτόν τον μαγικό κόσμο γεμάτο μυστήρια. Συνειδητοποίησα ότι δεν θα γινόμουν ποτέ πραγματικός Μάγος και ο μόνος τρόπος για να κάνω μαγικά ήταν να κάνω ταινίες.»