Ο πρίγκιπας Χάρι επικρίθηκε από έναν βασιλικό σχολιαστή για τις άκαρπες προσπάθειές του να επιστρέψει στην ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας.

Λέγεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν απελπισμένος να βρει τρόπο να επιστρέψει και να τον καλωσορίσουν πίσω στη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, οι προσπάθειές του, σύμφωνα με έναν βασιλικό σχολιαστή ήταν άκαρπες.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποξενωθεί από την οικογένειά του από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του αξιώματα και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το 2020.

Μετά τη διάγνωση με καρκίνο του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι είναι πρόθυμος να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με τη βασιλική οικογένεια.

Φέρεται μάλιστα να ήταν πρόθυμος να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα και να βοηθήσει με τον φόρτο εργασίας.

Ωστόσο, ένας βασιλικός σχολιαστής επισημαίνει πως η βασιλική οικογένεια έχει καταστήσει σαφές στον πρίγκιπα Χάρι ότι δεν θα τον καλωσορίσουν πίσω.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανεπιθύμητος

Ο δημοσιογράφος Dan Wootton επισήμανε πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι απελπισμένος να βρει τρόπο να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια.

«Ήλπιζε ότι θα ήταν ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά του ξεκαθάρισαν από νωρίς πως ‘δεν αλλάζει τίποτα. Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου, δεν θέλουμε να αναλάβεις καθήκοντα’.

Ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ που είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούν να είναι μισοί μέσα μισοί έξω στη βασιλική οικογένεια».

Η βασιλική συγγραφέας Angela Levin επισήμανε πως η βασίλισσα δεν ήθελε να χρησιμοποιήσουν τους τίτλους τους και να βγάλουν χρήματα από αυτό και φυσικά είναι αυτό που κάνουν όλη την ώρα.

Ακόμα και τώρα χρησιμοποιούν τους τίτλους τους όταν δεν θα έπρεπε να τους χρησιμοποιούν, αλλά δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι ενοχλούνται πολύ για αυτό».