Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision: «Ενοχλήθηκα πολύ, δεν ήταν ευχάριστο»

Ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision: «Ενοχλήθηκα πολύ, δεν ήταν ευχάριστο»

Ο γνωστός ηθοποιός Ζερόμ Καλούτα μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision και αναφέρθηκε στη σφοδρή κριτική που δέχτηκαν με τον Θανάση Αλευρά.

Για την εμπειρία του από τη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Ζερόμ Καλούτα.

Τον γνωστό ηθοποιό και μουσικό υποδέχθηκε ο Γιώργος Κουβαράς στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και συζήτησαν για τη συμμετοχή του στη Eurovision και την κριτική που δέχθηκε το ελληνικό δίδυμο των σχολιαστών για τις τρεις βραδιές μετάδοσης του μουσικού διαγωνισμού.

«Η Eurovision ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία, φανταστική και ολοκληρωμένη. Πήγαμε εκεί με τον Θανάση (Αλευρά) για να σχολιάσουμε για την Ελλάδα και για τη συμμετοχή μας, για τη Μαρίνα (Σάττι). Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία αλλά η κατάσταση ήταν τεταμένη», ανέφερε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Πρώτα απ’ όλα είχαμε πόλεμο από την άλλη πλευρά. Είχαμε πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, έπεφταν βόμβες εκεί. Λόγω αυτού του πράγματος υπήρχε αυξημένη ασφάλεια, πορείες που γίνονταν (στο Μάλμε) υπέρ της Παλαιστίνης, η συμμετοχή του Ισραήλ είχε πάρα πολλή ασφάλεια και υπήρχε μία τσίτα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ πολύ τεταμένη», συμπλήρωσε ο Ζερόμ Καλούτα για τη φετινή Eurovision.

Ο Ζερόμ Καλούτα για την κριτική στη Eurovision

«Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, δεν τα βλέπω τα πράγματα με όρους δίκαιου ή άδικου. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για αυτό ποτέ, είσαι ο πρώτος. Εάν μιλούσαμε την πρώτη εβδομάδα, θα σου έλεγα άλλα. Καθώς περνάει ο καιρός, καταλαβαίνω ότι εγώ είμαι ο δημιουργός, ανήκω στο δημιουργικό κομμάτι. Οι άλλοι ανήκουν στο κομμάτι του να σχολιάζουν, αυτό είναι λογικό», σημείωσε ο Ζερόμ Καλούτα σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Εμένα με διάλεξε κάποιος και μου είπε: έλα εδώ να δώσεις τη δική σου οπτική. Αυτό σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, δεν είναι κακό και ποτέ δεν ήταν. Για όλα τα υπόλοιπα, τα προσωπικά, γιατί υπήρξαν πολλά προσωπικά, δεν θα ήθελα να πω κάτι. Ενοχλήθηκα πολύ, δεν ήταν ευχάριστο και όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μας ανθρώπους. Περίμενα λίγο λιγότερα. Βέβαια, όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και από κάποιο σημείο και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει», κατέληξε ο Ζερόμ Καλούτα.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024