Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας μίλησε στο κανάλι της Ραμόνα Βλαντή στο YouTube, κάνοντας μια αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία του, αποκαλύπτοντας και μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά.

Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε κάποιες άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, μεταξύ των οποίων και ένα περιστατικό κατά το οποίο η Βίκυ Καγιά κινδύνευσε να συλληφθεί στη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Όπως εξήγησε ο Βασίλης Ζούλιας, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στη διάρκεια της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, και οι δύο τους βρίσκονταν στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο μίας φωτογράφισης.

Το γνωστό μοντέλο είχε κληθεί τότε από τον σχεδιαστή να φέρει σε πέρας ένα μάλλον επικίνδυνο εγχείρημα, αφού έπρεπε να βγει στην εξωτερική πλευρά μιας γέφυρας, και να φωτογραφηθεί, φορώντας, μάλιστα, ψηλά τακούνια και έχοντας ένα πολύ δύσκολο styling.

Ωστόσο, όταν η Βίκυ Καγιά βγήκε στην εξωτερική πλευρά της γέφυρας, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, αφού νόμιζαν πως ήθελε να αυτοκτονήσει.

Φοβόταν η Βίκυ Καγιά

«Να σου και μια ωραία ιστορία με τη Βίκυ Καγιά, που μπορεί να μην την έχει ακούσει ο κόσμος. Κάνουμε φωτογράφιση στη Βουδαπέστη, η Βίκυ είναι πολύ μικρή, 16-17 χρονών, και της είπα ότι πρέπει να βγει έξω από τη γέφυρα, με ψηλά τακούνια και πολύ δύσκολο styling. Μου λέει ‘Μα φοβάμαι’ και της είπα πως θα το κάνω εγώ πρώτα. Βγαίνω εγώ έξω από τη γέφυρα, περπατάω και της δείχνω πώς πρέπει να το κάνει», περιέγραψε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Η γέφυρα είχε ύψος 30-40 μέτρα. Βγαίνει αγέρωχη να ποζάρει και έρχεται η αστυνομία, γιατί νόμιζε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήρθε η αστυνομία για να τη συλλάβει. Βλέπω την αστυνομία να έρχεται και έλεγα στον φωτογράφο να τραβάει φωτογραφίες», συνέχισε στην εξιστόρησή του.

«Για αυτό έλεγε στα κορίτσια του GNTM ‘Μπορείτε, όλα μπορούμε να τα κάνουμε’», σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή, με τον Βασίλη Ζούλια να συμπληρώνει «ακριβώς για αυτό! Τα έχει κάνει η ίδια».