Η Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε με τους γιους της στην Κύπρο για να δουν από κοντά τη συναυλία της μητέρας της Άννας Βίσση, ενώ βρέθηκε και στην Αντίπαρο για κάποιες οικογενειακές διακοπές με τον πρώην σύζυγό της.

Οι γυναικολογικές εξετάσεις και το μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα

Με την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη η στυλίστρια επισκέφτηκε την αγαπημένη της γυναικολόγο για να κάνει τις εξετάσεις της. Μάλιστα μοιράστηκε μία φωτογραφία από το ιατρείο της, γράφοντας με έμφαση ότι θα ήθελε να κάνει και τρίτο παιδί εξαιτίας της και για να έχει την ευκαιρία να την επισκέπτεται συχνά.

«Πολλοί από εσάς με ρωτάτε για τον καλύτερο γυναικολόγο στη Νέα Υόρκη. Το όνομα της είναι Dr. Ellen Manos. Έφερε στον κόσμο τα αγόρια μου και θέλω να μείνω και πάλι έγκυος για να μπορώ να τη βλέπω συχνότερα. Θα τα κατάφερνα πάλι με το νεογέννητο μόνο για να τη βλέπω. Τόσο καλή είναι» έγραψε η ίδια στο Instagram story της.

Η Σοφία Καρβέλα στο κρεββάτι της γυναικολόγου

Σοφία Καρβέλα: μια υπέροχη «χαζομαμά»

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και φωτογραφίες με τα παιδιά της, Νίκο και Νέστορα. Συχνά-πυκνά τους βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις τους να παίζουν, να γελάνε, να απολαμβάνουν μαζί βόλτες και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και παρότι έχουν τις δικές τους παρέες, περνούν αρκετές ώρες παρέα στο σπίτι αλλά και έξω παίζοντας κυρίως μπάσκετ.