Φήμες θέλουν τον χολιγουντιανό σταρ και τον Mr Mission Impossible, κατά κόσμον Τομ Κρουζ να συμμετέχει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, σε ένα άκρως απόρρητο έργο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη στο Παρίσι. Μάλιστα εθεάθη να πανηγυρίζει για την νίκη της ομάδας των ΗΠΑ στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα για τη Σιμόν Μπάιλς.

Πτώση με αλεξίπτωτο

Σύμφωνα με το TMZ, ο τρεις φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Τομ Κρουζ πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κόλπο στους αγώνες του Παρισιού, με αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης στις 11 Αυγούστου, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κρουζ θα εκτελέσει ένα τρελό ακροβατικό με αλεξίπτωτο ως παράδοση στην αμερικανική πολιτεία, η οποία θα φιλοξενήσει τους θερινούς αγώνες σε τέσσερα χρόνια.

Το TMZ αναφέρει ότι ο 62χρονος ηθοποιός θα αιωρείται από την κορυφή του Stade de France για να προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Εν τω μεταξύ, η επίσημη Ολυμπιακή σημαία θα τον συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια.

Τότε είναι που ένα δίλεπτο, προηχογραφημένο τμήμα φέρεται να εμφανίζεται στην οθόνη για να δείξει τον σταρ του κινηματογράφου να πετάει προς τον επόμενο σταθμό του, το Λος Άντζελες.

Το δημοσίευμα μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του σταρ να εξασκείται στο υποτιθέμενο κόλπο στις 16 Μαρτίου 2024.

Ο Κρουζ είχε αφήσει το στίγμα του στο παρελθόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς κινηματογραφήθηκε να μεταφέρει την ολυμπιακή δάδα κατά τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας.

Η παραδοσιακή λαμπαδηδρομία προηγείται συνήθως κάθε Ολυμπιακών Αγώνων, αποτίοντας φόρο τιμής στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες που λαμβάνουν χώρα στη σύγχρονη εποχή. Εκείνη την εποχή, ο Κρουζ έφερε λίγη χολιγουντιανή αίγλη στο ιστορικό γεγονός.