Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τόρι Σπέλινγκ: «Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans»

Τόρι Σπέλινγκ: «Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans»

H ηθοποιός ανακοίνωσε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της πως σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans για να στείλει τα παιδιά της στο κολέγιο.

H Ντόνα Μάρτιν της καρδιάς μας, Τόρι Σπέλινγκ, ανακοίνωσε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, «misSPELING» με καλεσμένο τον Γουίλιαμ Σάτνερ, πως σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans. Ο λόγος; Να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών της. Η 51χρονη ηθοποιός έχει 5 παιδιά με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ, με τον οποίο χώρισε και από τότε η ζωή της έχει διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, και θέλει να τα στείλει στο πανεπιστήμιο.

Ο Σάτνερ σημείωσε ότι η Σπέλινγκ έχει πολλά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Μάλιστα συμπλήρωσε πως το πανεπιστήμιο, στο οποίο τελικά θα πάνε, είναι υπερβολικά ακριβό.

«Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans για να τα βάλω στο πανεπιστήμιο», σημείωσε η Σπέλινγκ.

Η στοιχομυθία συνεχίστηκε αρχικά με την εξήγηση στον «boomer» πρωταγωνιστή του «Star Trek», που αγνοούσε την  ύπαρξη του ιστότοπου, περί τίνος πρόκειται. Ο 93χρονος σοκαρισμένος μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε αν οι συνδρομητές στο OnlyFans «αναζητούν μια σεξουαλική περιπέτεια;».

«Ναι, αλλά το OnlyFans μετατράπηκε… Τώρα υπάρχουν κωμικοί και σεφ και βίντεο και ο κόσμος πληρώνει», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210».

«Δηλαδή, αυτό που λες είναι ότι υπάρχει μια εφαρμογή την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πάρεις οικονομική βοήθεια – όπως το GoFundMe», είπε ο πρωταγωνιστής του «Star Trek», υπονοώντας ότι θα μπορούσε να τρέξει μια καμπάνια με τίτλο: «Χρειάζομαι βοήθεια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

Γελώντας, η Σπέλινγκ παραδέχτηκε πως είναι ανάγκη να σπουδάσουν τα παιδιά της, έτσι ώστε να μην γίνουν σαν αυτή.

Ο Σάτνερ έτσι άρχισε να τη ρωτά σε τί είναι καλή η κόρη της ετσι ώστε να την βάλει να σπουδάσει αυτό, αφού αυτός είναι ο στόχος. Κατέληξαν στο ότι μάλλον δεν παρουσιάζει ταλέντο σε κάτι που προσφέρεται για εκπαίδευση, αλλά στο να μένει σπίτι.

«Οπότε βάλ’ την να μένει σπίτι και βάλε τους ανθρώπους να την πληρώνουν για να μένει στο σπίτι και έξω από τη ζωή τους», είπε ο Σάτνερ με ένα γέλιο, ενώ η Σπέλινγκ σχολίασε: «Ναι! Αυτό είναι το OnlyFans!».

Στην προτροπή μάλιστα του ηθοποιού να στείλει τα παιδιά της να δουλέψουν η Σπέλινγκ απάντησε «όχι» αποφασιστικά.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024