Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τράβις Σκοτ: Αυτή ήταν η αμοιβή για την 20λεπτη εμφάνισή του στη Μύκονο

Τράβις Σκοτ: Αυτή ήταν η αμοιβή για την 20λεπτη εμφάνισή του στη Μύκονο

Ο γνωστός ράπερ Τράβις Σκοτ έδωσε μια (μίνι) συναυλία στη Μύκονο και ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο γνωστό beach bar SantAnna.

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ του πλανήτη, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις ΗΠΑ, με τους δίσκους του να έχουν γίνει πλατινένιοι και τον ίδιο να είναι υποψήφιος δέκα φορές στα Grammy Awards. Άρα, η εμφάνιση του Τράβις Σκοτ στη Μύκονο ήταν λογικό να προκαλέσει έναν μικρό πανικό στο νησί των Ανέμων.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ της ραπ σκηνής και πρώην σύντροφος της Κάιλι Τζένερ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά προτού χωρίσουν το 2023, βρέθηκε στη Μύκονο και έδωσε μια 20λεπτη συναυλία στο SantAnna. Όπως ήταν αναμενόμενο το γνωστό beach bar γέμισε με χιλιάδες άτομα, ενώ ο Σκοτ ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία του και τις σέξι χορεύτριες που κατέλαβαν τη σκηνή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV, το πάρτι τα είχε όλα: μουσική, ρυθμό, χορό, πυροτεχνήματα. Αυτό, ωστόσο, που εντυπωσιάζει είναι το ποσό που εισέπραξε ο Τράβις Σκοτ για αυτή την 20λεπτη εμφάνισή του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η αμοιβή του γνωστού ράπερ φέρεται να άγγιξε τα 500.000 ευρώ – δηλαδή, ο Σκοτ έβαζε στην τσέπη του 25.000 ευρώ κάθε λεπτό που βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τράβις Σκοτ ήρθε στα μέρη μας. Ο γνωστός ράπερ φαίνεται να έχει βάλει στην καλοκαιρινή του λίστα τη Μύκονο, καθώς και πέρσι είχε περάσει μερικές ημέρες διακοπών στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων.

Sports in

Η εντυπωσιακή επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής ερυθρόλευκης εμφάνισης, στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024