Η πρώτη από τις δύο εξτρά συναυλίες που συμπεριέλαβε στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα η Δέσποινα Βανδή, σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο για την στήριξη του «Σύνδεσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου» που δραστηριοποιείται κατά της κακοποίησης των γυναικών έγινε την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα 2 Αυγούστου.

Ο συγκεκριμένος «Σύνδεσμος» είναι Πιστοποιημένος Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και αποτελεί καταφύγιο και πηγή ουσιαστικών λύσεων για κάθε γυναίκα και κορίτσι που αντιμετωπίζει προβλήματα έμφυλης βίας και κακοποίησης.

Συναυλία για καλό σκοπό

Το Παγκρήτιο Στάδιο για άλλη μια φορά γέμισε ασφυκτικά με τους δύο καλλιτέχνες σε μεγάλα κέφια και ξεκούραστους -αφού προέρχονταν από ένα διάλειμμα των εμφανίσεών τους- να ξεσηκώνουν θύελλα χειροκροτημάτων με ότι έκαναν μαζί στη σκηνή.

Ο θαυμασμός της μικρής θαυμάστριας

Ανάμεσα στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η μικρή Αθηνά χάρισε στην αγαπημένη της τραγουδίστρια μία αυθεντική κρητική κατσούνα με χαραγμένα τα ονόματα Δέσποινα και Βασίλης.

Με την κατσούνα στα χέρια ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε μάλιστα ζεϊμπέκικο και έπειτα έδωσε τη σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή, η οποία αφιέρωσε τον χορό της στον Βασίλη Καρρά.

Η ατάκα που προκάλεσε αίσθηση

Στα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή, που ο Ρέμος ανέφερε: «Τι είναι αυτά παιδί μου εδώ; Λεφτά; Άσε, μου χρειάζονται εμένα αυτόν τον καιρό, ας τα μαζέψω. Όπως τα μαζεύω έτσι θα τα δώσω!», ακούγεται να λέει με χιούμορ ο καλλιτέχνης με τη Δέσποινα Βανδή και το κοινό να ξεσπάνε σε γέλια.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)