Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η χρηματιστηριακή αξία της Μέγκαν Μαρκλ – Πόσο πλούσια είναι τελικά;

Η χρηματιστηριακή αξία της Μέγκαν Μαρκλ – Πόσο πλούσια είναι τελικά;

Πώς έχει διαμορφωθεί η χρητιστηριακή αξία της Μέγκαν Μαρκλ από τότε που αποφάσισαν με τον πρίγκιπα Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η καθαρή περιουσία της Μέγκαν Μαρκλ έχει σημειώσει σημαντική αύξηση από τότε που η δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

Η τολμηρή απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να μετεγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και να ακολουθήσει ανεξάρτητη σταδιοδρομία έχει ξεκάθαρα αποδώσει καρπούς.

Σύμφωνα με αναφορές, η συνδυασμένη καθαρή τους αξία είναι τώρα περίπου στα 60 εκατομμύρια δολάρια για το 2024.

Πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, η δούκισσα του Σάσεξ είχε ήδη γνωρίσει την επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Suits.

Εκείνη την εποχή, η καθαρή περιουσία της υπολογιζόταν σε περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια χάρη στην καριέρα της στην υποκριτική.

Ωστόσο, η ζωή της πήρε δραματική τροπή όταν έγινε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κάτι που έφερε τόσο τεράστια προνόμια όσο και έντονο έλεγχο.

Αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, απασχολούνται με τη δημιουργία της δικής τους αυτοκρατορίας στα μέσα ενημέρωσης.

Υπέγραψαν προσοδοφόρες συμφωνίες με το Netflix και το Spotify, επιτρέποντάς τους να διαφοροποιήσουν σημαντικά τις ροές εισοδήματός τους.

Το podcast Archetypes της Μέγκαν Μαρκλ στο Spotify έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής, συμβάλλοντας πιθανότατα στην αυξανόμενη καθαρή αξία και στο δημόσιο προφίλ της.

Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ για τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ

Η ιδιοκτησία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Μοντεσίτο, αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων, διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, 16 μπάνια και μια πληθώρα πολυτελών ανέσεων.

Χρησιμεύει μάλιστα ως απόδειξη για τον πλούτο τους. Η Μέγκαν Μαρκλ τόνισε ότι αυτό το σπίτι είναι που σκοπεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Σε ένα πιο «κανονικό» περιβάλλον και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά τις προκλήσεις και τις διαμάχες γύρω από την αποχώρησή τους από τη βασιλική ζωή, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν καταφέρει να χαράξουν έναν επιτυχημένο δρόμο για τον εαυτό τους.

Η καθαρή τους αξία αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά τους και τις ευκαιρίες που έχουν εκμεταλλευτεί από τότε που εγκατέλειψαν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να ακολουθεί το ταξίδι των Σάσεξ, θα είναι συναρπαστικό να δούμε πως θα εξελιχθεί η καθαρή χρηματιστηριακή αξία της Μέγκαν Μαρκλ τα επόμενα χρόνια.

Sports in

Αυστραλία – Ελλάδα 71-77: «Ατσάλινη» η γαλανόλευκη, πήρε τη ματσάρα και… περιμένει (vid)

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71 και περιμένει να δει εάν θα προκριθεί στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024