Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν.

Το ζευγάρι χθες Πέμπτη 1η Αυγούστου γιορτάζει τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε τις πιο όμορφες στιγμές τους.

Οι ευχές του ζευγαριού για τη δεύτερη επέτειο

«Καλή μας επέτειο μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε η επιχειρηματίας και το μοντέλο κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

Οι διακοπές στη Σίφνο και οι ρομαντικές στιγμές

Πρόσφατα, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πραγματοποίησαν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σίφνο και μέσα από τα βίντεο που ανέβασαν περπατούσαν στα σοκάκια αγκαλιαμένοι δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως παρόλο που στα σοκάκια του νησιού υπήρχε πολύς κόσμος, ο Χρήστος Μάστορας είχε συνεχώς το κορίτσι του αγκαλιά και δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους.

Ο έρωτας δεν κρύβεται

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES εξέφρασε για ακόμα μία φορά τον έρωτά του για το μοντέλο. Στο βίντεο που πόσταρε βλέπουμε στιγμές τους στην παραλία, ενώ στο τέλος εμφανίζεται να κουβαλάει την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πλάτη του και λέει: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!».

@xmastoras_official Η παραγγελία έρχεται απο πέρυσι αλλα τώρα όντως εχει φύγει το παιδί 😅 #tiktok #fyp #foryou #lalouna #newsong #mellises🐝🐝 #xmastoras ♬ original sound – XMastoras