Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Γάλλος κολυμβητής Jules Bouyer έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral για τα… προσόντα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν στάθηκαν στις αθλητικές επιδόσεις του, αλλά τον ξεχώρισαν για τα όσα έκρυβε στο στενό αθλητικό μαγιό του.

Ήταν μια φωτογραφία του αθλητή να κάνει ντους δίπλα στην πισίνα που κατέκλυσε τα social media, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές του.

Και τώρα μια διάσημη εταιρεία εσωρούχων, η Shinesty, γνωστή για τα Ball Hammock Pouch εσώρουχα, θέλει να προμηθεύσει για μια ζωή τον Γάλλο αθλητή με τα εσώρουχά της.

Η εταιρεία έκανε επίσημα την προσφορά της στον Jules Bouyer, αφού οι θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι τον έκαναν viral για όσα έκρυβε στο μικροσκοπικό μαγιό του.

«Όταν είδαμε τι έκρυβε ο Jules Bouyer στη νότια Γαλλία, δεν είχε σημασία που ήμασταν μια αμερικανική εταιρεία» σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Shinesty αναφέρει ότι μέρος της μεγάλης προσφοράς της στον 22χρονο κολυμβητή περιλαμβάνει τα εσώρουχα Ball Hammock και τα μαγιό της.

Θέλει επίσης να συνεργαστεί με τον Jules Bouyer και να αναπτύξει τα μαγιό «The Family Jules», τα οποία θα κατασκευαστούν με έναν «ενισχυμένο καβάλο».

Έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις Ολυμπιακές αρχές και την οικογένεια του Jules Bouyer για να ξεκινήσουν συνομιλίες μαζί του.

Πήραν φωτιά τα σχόλια για τον Jules Bouyer

Η εμφάνιση του Γάλλου αθλητή είχε πυροδοτήσει αμέτρητα σχόλια από το κοινό με την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος λόγος που αγαπώ τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη στα κοινωνικά δίκτυα.

«Γεμίζει ένα speedo πολύ καλά» έσπευσε να προσθέσει άλλος χρήστης.

Το στιγμιότυπο του Joules Bouyer που έγινε viral