Σάββατο 03 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σερβιτόρα αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που συγκέντρωσε από φιλοδωρήματα και… προκάλεσε «πόλεμο»

Σερβιτόρα αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που συγκέντρωσε από φιλοδωρήματα και… προκάλεσε «πόλεμο»

Το εν λόγω βίντεο έχει γίνει viral σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αναφορικά με τις απολαβές των ανθρώπων που δουλεύουν στην εστίαση

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media το βίντεο μια σερβιτόρας στις ΗΠΑ, η οποία ουσιαστικά αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει από φιλοδωρήματα κατά τη διάρκεια μιας 4ωρης βάρδιας.

Ο λόγος για την Maia Marie, σερβιτόρα στην αλυσίδα Hooters (μια αλυσίδα εστιατορίων που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο αναγκάζει τις σερβιτόρες να ντύνονται), η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο, προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της από τη βάρδια της.

Το εν λόγω βίντεο έγινε ταχύτατα viral, ανοίγοντας συζήτηση γύρω από τις απολαβές των ανθρώπων στον κλάδο της εστίασης.

Παρά τις διαμάχες που περιβάλλουν το Hooters όλα αυτά τα χρόνια, η αλυσίδα εστιατορίων συνεχίζει να προσελκύει εργαζόμενους που συχνά μοιράζονται τις εργασιακές τους εμπειρίες στο διαδίκτυο.

Μάλιστα στο εν λόγω βίντεο η Maia προκάλεσε… πολύ έντονες συζητήσεις αναφορικά με το ποσό το οποίο έλαβε σε φιλοδωρήματα για τέσσερις ώρες βάρδιας!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο η Maia προσκαλεί τους οπαδούς της να την ακολουθήσουν σε μια πολυάσχολη βραδινή βάρδια.

Περιγράφει την άφιξή της στο μπαρ και την άμεση ανάληψη δράσης, λόγω του μεγάλου όγκου πελατών. Μεταξύ των σημαντικότερων στιγμών, παρουσιάζει έναν από τους τακτικούς πελάτες της, ο οποίος της έφερε ένα cheesecake, αν και δεν είχε χρόνο να το απολαύσει, καθώς έπιασε γρήγορα δουλειά.

Στο τέλος της τετράωρης βάρδιας της, η Maia κατέγραψε τα φιλοδωρήματά της, με τον τελικό απολογισμό να γράφει 451 δολάρια (δηλαδή 420 ευρώ) σε φιλοδωρήματα.

Δείτε το βίντεο

@maiaaamarieee very successful night 🤑 #bartender ♬ original sound – 🤍🥥S•phia🐚🍨

Φυσικά, το εν λόγω βίντεο προκάλεσε «πόλεμο» στα social media, καθώς από τη μια ήταν τα σχόλια των χρηστών που έλεγαν ότι… επέλεξαν την λάθος επαγγελματική πορεία στη ζωή τους κι από την άλλη αυτοί που λοιδορούσαν το μαγαζί για τον τρόπο, με τον οποίο αναγκάζει τις σερβιτόρες να ντύνονται.

Sports in

Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4: Όλοι οι νέοι ήταν ωραίοι!

Εξαιρετικοί οι «νέοι» Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 75’ – Από ένα γκολ είχαν οι πιτσιρικάδες Κουτσίδης και Παπακανέλλος - Άνοιξε το σκορ ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024