Τίποτα δεν κρύβεται: Οι συντάκτες του in.gr αποκαλύπτουν τις πιο summerish ιστορίες κάτω από τον «καυτό» ελληνικό ήλιο

Τρεις ιστορίες που επιβεβαιώνουν πως το καλοκαίρι στην Ελλάδα μας πάει πολύ!

Κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα γίνεται το κέντρο του κόσμου, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ταξιδιώτες από κάθε γωνία του πλανήτη. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στα κοσμοπολίτικα νησιά, τα κρυστάλλινα γαλανά νερά, τα «καυτά» πρωινά και τις δροσερές, ξέφρενες βραδιές, αλλά σε όλα όσα συνθέτουν τον διαχρονικό μύθο του ελληνικού καλοκαιριού, στον οποίο ο ήλιος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ελληνικός ήλιος τραβά τους ανθρώπους σαν μαγνήτης στον τόπο μας και μας φέρνει πιο κοντά. Ο ήλιος με το ζεστό του χάδι ανεβάζει τη διάθεσή μας, μας κάνει να νιώθουμε ακαταμάχητα ελκυστικοί και σέξι, βάζοντάς μας σε παιχνιδιάρικο, flirty mood -ενίοτε βγάζοντάς μας από τα ρούχα μας. Δεν είναι τυχαίο πως η Ελλάδα πατένταρε παγκοσμίως το «greek kamaki», πως όλοι όσοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο έχουμε να διηγηθούμε μία ερωτική summerish ιστορία με φόντο το απέραντο γαλάζιο, μία ιστορία σουβενίρ από κάποιες διακοπές, μία ιστορία να ανακαλούμε αναστενάζοντας όταν ακούμε τη Μπέσσυ να λέει, «κορμί κι αλάτι κι άσπρα πουλιά».

Μερικές από αυτές τις salty ιστορίες, λοιπόν, θα σου αποκαλύψουμε παρακάτω, διότι είναι αυτές που επιβεβαιώνουν πως το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι η πιο hot και ερωτική περίοδος του χρόνου, μία εποχή που μας πάει όντως πολύ, όπως και η αποκαλυπτική ακτινοβολία του ήλιου στο κορμί μας. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να την απολαύσουμε στο έπακρο, είναι να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας τους Durex «συμμάχους» που μας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και πιο έντονες συγκινήσεις, σε κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια.

Greek summer suits you,
όπως ακριβώς και το Durex!

Ένα ραντεβού στο κατάστρωμα, εκεί ακριβώς που έπρεπε να είμαι

Μόλις έχω βγει σε άδεια, έχω φύγει άρον άρον από το γραφείο και κατευθύνομαι με τον ηλεκτρικό προς Πειραιά για να προλάβω το καράβι που πηγαίνει Νάξο. Η παρέα με περιμένει από ώρα σε ώρα στο νησί. Επιβιβάζομαι και ανεβαίνω απευθείας κατάστρωμα για να αποχαιρετήσω την Αθήνα. Λίγο αφού το φουγάρο σφυρίζει επιτέλους την αναχώρησή μας για τις Κυκλάδες και ενώ παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου, τα μάτια μου lockάρουν σε μία γυναίκα που κάθεται στην άλλη άκρη του καταστρώματος και με κοιτάει.

Ανταλλάξαμε μερικά βλέμματα, μέχρι να βρω το θάρρος να την προσεγγίσω. Την πλησίασα, ρωτώντας για το βιβλίο που διάβαζε και καθώς η κουβέντα κυλούσε, ένιωθα όλο και πιο έντονα πως βρισκόμουν εκεί ακριβώς που έπρεπε να είμαι. Κατεβήκαμε και οι δύο στη Νάξο και τη μεθεπόμενη μέρα πήγαμε παρέα για μπάνιο στον Λιώνα. Εκείνη ξαπλωμένη στην πετσέτα δίπλα μου και εγώ να κοιτάω σχεδόν υπνωτισμένος τις σκιάσεις του ήλιου στη σταρένια επιδερμίδα της. Σε μία στιγμή με ρώτησε «τι παρατηρείς με τόση προσοχή» με ένα αινιγματικό χαμόγελο, «πόσο σου πάει ο ήλιος» της απάντησα.

Να μην τα πολυλογώ, το επόμενο βράδυ η παρέα είχε βγει για ποτό και έτσι, είχαμε όλο το εξοχικό για να… χορτάσουμε ο ένας τον άλλο. Ήξερα πως στις αποσκευές του φίλου μου υπήρχαν και τα Durex Pleasure Max, οπότε όλα ήταν υπο έλεγχο. Αυτό που δεν περίμενα, βέβαια, εκείνο το βράδυ, ήταν πως θα έκανε την πρώτη κίνηση, ούτε πόσο… μακριά θα φτάναμε τελικά. Κι όμως, έχουν περάσει τρία χρόνια και είμαστε ακόμη μαζί.

Όλα ξεκίνησαν στην Disco La Luna και κατέληξαν στη… σκηνή του

Έπειτα από μία ημέρα στην παραλία του Σωρού στην Αντίπαρο παρέα με τις φίλες μου, λέμε το βράδυ να συνεχίσουμε για μία γύρα κοκτέιλ στη χώρα και μετά Disco La Luna για ατελείωτο χορό μέχρι το ξημέρωμα. Έτσι και έγινε, λίγο μετά τις τρεις χόρευα κάθιδρη στην κατάμεστη πίστα, σαν να μην με βλέπει κανείς, ώσπου ένιωσα κάτι παγωμένο να βρέχει στην πλάτη μου. Γυρνάω απότομα και βλέπω ένα αγόρι με καταγάλανα μάτια να με κοιτάει απολογητικά, κρατώντας το άδειο ποτήρι του. Αρχίζει να λέει κάτι σε άπταιστα Αγγλικά αλλά με πολύ κακή προφορά, όμως δεν άκουγα τίποτα.

Τα μάτια του με είχαν μαγέψει, η μουσική ήταν στο τέρμα και εγώ έβλεπα απλώς δύο χείλη να κουνιούνται. Μου ήρθε να τον φιλήσω, αλλά του ζήτησα απλώς να βγούμε έξω. Καταλήξαμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες, ώσπου αποφασίσαμε να βουτήξουμε στην παραλία που υπήρχε εκεί κοντά και να απολαύσουμε από εκεί την ανατολή. Δεν είχαμε πετσέτες, όποτε λίγο αργότερα καταλήξαμε στη σκηνή του. Εκεί δώσαμε επιτέλους το πρώτο φιλί και παρότι με έπιασε εξαπίνης, ήμουν προετοιμασμένη για τα πάντα, αφού είχα στην τσάντα μου Durex Sensitive για παν ενδεχόμενο.

το καλοκαίρι είναι η πιο hot περίοδος του χρόνου,
μία εποχή που μας πάει πολύ, όπως και η αποκαλυπτική
ακτινοβολία του ήλιου στο κορμί μας

Πες το με ένα φιλί και ενώ έχουμε για φόντο ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα

Ήταν Δεκαπενταύγουστος στο πανηγύρι της Λαγκαδά στην Ικαρία, τα χέρια μου να αγκάλιαζαν τους ώμους των διπλανών, προσπαθούσα να πιάσω το βήμα του χορού, ενώ κάπου στο βάθος ακουγόταν ένα λαούτο, ένα βιολί και ένα μπουζούκι να κρατούν τον ρυθμό. Κάπου εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στο πλήθος, σε μία απρόσμενη στιγμή τoν είδα. Ήταν ψηλός, γεροδομένος, με σκούρα μαλλιά και ένα χαμόγελο που μπορούσε να φωτίσει ολόκληρο το νησί. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν και έπειτα, έπιασα τον εαυτό μου να τον αναζητά με τα μάτια όλο το βράδυ.

Δεν κατάφερα να τον βρω, όμως, η κολλητή μου είχε… προνοήσει για εμένα, αφού είχε ήδη γνωριστεί με μία άλλη παρέα στο πανηγύρι, δηλαδή με τη δική της. Κάπως έτσι, το επόμενο μεσημέρι βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ίδια παραλία και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Λίγο πριν δύσει ο ήλιος, οι υπόλοιποι φίλοι μας έφυγαν και εμείς μείναμε μόνοι στην παραλία. Βλέποντας τον ήλιο να βουλιάζει στη θάλασσα, εκείνος μου είπε «αυτή είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας, όμως η παρουσία σου είναι που την κάνει ξεχωριστή». Δεν απάντησα κάτι γιατί είχε προλάβει ήδη να κολλήσει τα χείλη του στα δικά μου.

Πώς το ένα φιλί έφερε το άλλο δεν θυμάμαι, το σίγουρο είναι πως λίγα λεπτά αργότερα βρεθήκαμε ξαπλωμένοι στην άμμο. Και ειλικρινά, αν δεν είχα μαζί μου τα Durex Invisible, θα είχα χάσει την ευκαιρία να ζήσω μία έντονη καλοκαιρινή εμπειρία, την οποία θυμάμαι ακόμη και σήμερα.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ζήσεις ένα καλοκαίρι που θα θυμάσαι για πάντα, μην ξεχάσεις στις αποσκευές σου να προσθέσεις τα προφυλακτικά Durex, τα οποία σου επιτρέπουν να απολαύσεις έντονα και με ασφάλεια κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια. Ποιος ξέρει; Ίσως, επιστρέφοντας σπίτι μετά το τέλος των διακοπών σου, να έχεις και εσύ μία ερωτική ιστορία για σουβενίρ, μία εμπειρία με πρωταγωνιστή τον «καυτό» ελληνικό ήλιο που σου πάει πολύ!