Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια πανέμορφη εποχή, αλλά για τα μαλλιά σας δεν ισχύει το ίδιο.

Η υγρασία πλανιέται στον αέρα κάνοντάς τα πιο ατημέλητα και φριζαρισμένα, ενώ ο ιδρώτας από τη ζέστη απομακρύνει τον όγκο από τις ρίζες σας. Ωστόσο, οι celebrities αποφάσισαν να αγκαλιάσουν την υγρασία και όσα προσφέρει στα μαλλιά τους δείχνοντάς το με κάθε ευκαιρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε να το πούμε και κίνημα των «humidity hair».

Η Selena Gomez είναι από τις πρώτες διασημότητες που αγαπά τα μαλλιά της το καλοκαίρι και το δείχνει διαρκώς. Η αγαπημένη ηθοποιός, τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας δημοσίευσε στις ιστορίες της στο Instagram μια selfie χωρίς μακιγιάζ, με ατημέλητα από την υγρασία μαλλιά. Το πρόσωπό της ακτινοβολούσε αφήνοντας τις φακίδες της να αναδειχθούν καλύτερα.

Η ίδια μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να κρύψει το μικροσκοπικό σπυράκι της με concealer, ενώ τα καλά σχηματισμένα φρύδια της είναι το μόνο στοιχείο που φαίνεται να έχει υποστεί κάποιου είδους περιποίηση. Τα μαλλιά της ήταν ακατάστατα κι έπεφταν με έναν ατημέλητο τρόπο στους ώμους της, σαν να πέρασε πολλές ώρες έξω στην καλοκαιρινή υγρασία.

Τη σκυτάλη από τη Selena Gomez πήρε η Jennifer Lopez, η μάστερ των στιλιζαρισμένων και με όγκο hairstyles. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram την ίδια μέρα με τη Selena, η διάσημη σταρ φορούσε ένα φούτερ και ήταν ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. Το μακιγιάζ της ήταν μίνιμαλ, αλλά ίσως το πιο αξιοπρόσεκτο στοιχείο της selfie της ήταν τα ατημέλητα μαλλιά της.

Η ίδια φαινόταν σαν να έχει μεταμορφωθεί στο cool κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν το νοιάζει η εικόνα του και κάνει αυτό ακριβώς που θέλει. Εμάς πάντως μας αρέσει αυτή η νέα της, πιο «άγρια» και natural εκδοχή κι ελπίζουμε να τη διατηρήσει έστω για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Επίσης, η Julia Fox είναι άλλη μία celebrity που ενέδωσε στα «humidity hair» και πόζαρε στο Instagram σε μια ιστορία της όπως δεν την έχετε ξαναδεί: με άβαφο πρόσωπο και μαλλιά της σε φυσικούς κυματισμούς.

Ενώ βρισκόταν σε πρόσφατες διακοπές, και το δημοφιλές it-girl και influencer, Matilda Djerf, ανέβασε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με διάφορα hair looks ιδανικά για τον καύσωνα. Σε ένα, τη βλέπουμε με ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν, ενώ σε ένα άλλο κάνει ποδήλατο με τα ανέμελα, au naturel μαλλιά της.


Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας με ατημέλητα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη!