Δυστυχώς το όνειρο κρατάει λίγο για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, οι οποίοι βλέπουν ξανά τον έρωτά τους, τη σχέση τους και τον γάμο τους να καταρρέει. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail, το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι προχώρησαν στην υπογραφή του διαζυγίου τους. Εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό ανάμεσα στους δύο celebrities, με τους ίδιους να μην παίρνουν θέση. Ούτε να επιβεβαιώνουν, ούτε και να διαψεύδουν.


Ο τρόπος όμως που γιορτάστηκαν τα γενέθλια της Jennifer, το γεγονός πως πούλησαν το κοινό τους σπίτι, με τον Affleck να μετακομίζει μόνος του, καθώς επίσης και το γεγονός πως το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί εδώ και μήνες, επιβεβαιώνουν λίγο – πολύ, πως ο χωρισμός δεν είναι φήμες αλλά πραγματικότητα.

Και πριν λίγες ώρες ήρθε και το δημοσίευμα που μιλάει για υπογραφές στο διαζύγιο. Μετά από μια τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης η οποία απέτυχε, τόσο ο Ben όσο και η Jen αποφάσισαν να υπογράψουν την διάλυση του γάμου και της σχέσης τους. Τα έγγραφα του διαζυγίου «έχουν οριστικοποιηθεί αλλά δεν έχουν παραδοθεί» αναφέρουν πηγές στη Daily Mail.

Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Ben Affleck αγόρασε νέο σπίτι, έναντι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στη γειτονιά Pacific Palisades. Η αγορά έγινε στις 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Jennifer Lopez γιόρταζε τα γενέθλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Οι φίλοι της σταρ υποστηρίζουν ότι η κίνησή του πλήγωσε πολύ την ερμηνεύτρια. Οι «Bennifer» είχαν αποφασίσει να ζουν χωριστά το τελευταίο διάστημα. Είχαν μάλιστα βγάλει προς πώληση την έπαυλη που είχαν αγοράσει στο Beverly Hills για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Παράλληλα όμως έκαναν μία τελευταία προσπάθεια για να λύσουν τα θέματα στη σχέση τους.

«Θα βγάλουν κοινή ανακοίνωση που θα λέει πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο και πόσο πάλεψαν για να το κάνουν να λειτουργήσει αλλά δεν μπόρεσαν», αναφέρει η πηγή. «Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να συμβιβαστούν. Αυτό που είχαν πριν δεν υπάρχει και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο» συμπληρώνει.

Η τελευταία φορά που είδαμε την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να φωτογραφίζονται μαζί ήταν στις 30 Μαρτίου. Έκτοτε ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Μέχρι και τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, στις 16 Ιουλίου, πέρασαν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Πηγή: Grace